19 Квітня 2024, 21:43 | Реєстрація | Вхід
/ Письменники Амеліна та Чупа їдуть на Схід - 25 Листопада 2015

Письменники Амеліна та Чупа їдуть на Схід

Категорія: «Події»
Дата: 25 Листопада 2015 (Середа)
Час: 18:00
Місто: Схід
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 991


Письменники Олексій Чупа та Вікторія Амеліна їдуть на Схід, щоб зустрітися з читачами у Краматорську, Слов’янську та Харкові. Автори презентують свої романи «Акваріум» та «Синдром листопаду, або Homo Compatiens», що вийшли у серії сучасної української інтелектуальної прози «Вітражі» харківського видавництва «Віват».

Романи «Акваріум» та «Синдром листопаду, або Homo Compatiens» дуже різні, як і їхні автори – і водночас дуже схожі, бо по-різному шукають відповіді на одні й ті питання. Диктатури, революції, загроза тероризму, війни, експерименти на людях. Це відбувається зовсім поряд із нами. Чи може людина щось змінити, або ж вона лише дрібна комашка, що тішиться ілюзією свободи, дивлячись на світ через скло акваріума? Чи можна й чи треба співчувати іншим – особливо, якщо ці «інші» далеко, і ми не поділяємо їхні переконання? Відповіді на ці запитання Вікторія Амеліна та Олексій Чупа шукатимуть разом зі своїми читачами.


Зустрічайте Вікторію Амеліну та Олексія Чупу у таких містах:
  • 25 листопада – Краматорськ. Локація – «Вільна хата» (пр. Миру 9). Початок – о 18:00
  • 26 листопада – Слов’янськ. Локація – «Теплиця» (вул. Поштова 53 / колишня Р. Люксембург 53).  Початок – о 19:00
  • 27 листопада – Харків. Дискусія «Homo Compatiens VS Диктатор «Акваріума». Локація – Книгарня «Є» (вул. Сумська 3). Початок – о 18.30.


0 коментарів

Залишити коментар

avatar