20 Квітня 2024, 13:54 | Реєстрація | Вхід
/ Фестиваль фантастики LiTerra Con - 30 Жовтня 2015

Фестиваль фантастики LiTerra Con

Категорія: «Фестивалі»
Дата: 30 Жовтня 2015 (П'ятниця)
Час: 12:00
Вартість: 100 - 200 грн.
Місто: Київ
Місце: ExitGames
Адреса: вул. Вадима Гетьмана, 1а
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: shadowless
Кількість переглядів: 2432


З 30 жовтня по 1 листопада в Києві пройде Другий Міжнародний фестиваль фантастичної літератури та уявних світів LiTerra Con.

Вже вдруге фестиваль ЛіТерра збере творців уявних світів — письменників, художників, режисерів, поетів і любителів фантастики будь-якого віку. Цього року, зважаючи на неймовірний інтерес відвідувачів до фестивалю, LiTerra Con представить ще більшу програму ніж у 2014 р., і звернеться до теми міжкультурної співпраці. 

На фестиваль завітають Володимир Арєнєв, Андрій Валентинов, Марія Галіна, Ольга Громико, Дара Корній, Віктор Мартинович, Генрі Лайон Олді, Наталія Щерба і ще багато цікавих і самобутних письменників з різних країн. 

У програмі фестивалю обговорення літературних тенденцій, презентації нових книг та перекладів, дискусії і круглі столи, автограф-сесії і зустрічі з авторами. 


Для любителів візуального мистецтва фестиваль готує блок кіно, анімації та відеопоезії, виставку фантастичних картин художників і фотографів. Поціновувачі науки зможуть послухати лекції спеціалістів, а для любителів страшних історій готуються заходи спеціальної програми до Хеловіну. Не будуть забуті і комікси – як графічні, так і екранізації. На фестиваль завітають представники видавництв, тож відвідувачі зможуть придбати найновіші книжки улюблених авторів. 

За новинамі та анонсами фестивалю запрошуємо слідкувати на його сайті та сторінках у соцмережах. Адже попереду багато цікавої та унікальної інформації, а також конкурси, флешмоби та акційні пропозиції!


30 жовтня - 1 листопада 2015 року, Київ
Сайт фестивалю: http://li-terra.kiev.ua | Контактний e-mail: literra.kiev@gmail.com 


0 коментарів

Залишити коментар

avatar