24 Квітня 2024, 18:55 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація антології «Век волков» у «Глобусі» - 21 Грудня 2015

Презентація антології «Век волков» у «Глобусі»

Категорія: «Події»
Дата: 21 Грудня 2015 (Понеділок)
Час: 19:00
Місто: Київ
Місце: ТЦ «Глобус»
Адреса: Майдан Незалежності, 3 лінія, 1 поверх, Charity Room
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1299


Презентація антології «Век волков» - книги, що зібрала під однією обкладинкою 28 оповідань українських, білоруських, російських і польських авторів. Антологія вийшла у видавництві «Клуб сімейного дозвілля» у листопаді цього року.

У презентації беруть участь Володимир Арєнєв (автор і укладач антології), автори Марія Галіна, Михайло Назаренко, Олег Сілін і Ніна Цюрупа.

«Ідея цієї антології з’явилася давно. У вересні 2014 року ми вперше обговорили її з директором видавництва «Клуб сімейного дозвілля» – і було прийнято рішення: робити! 

Тепер, 13 місяців потому, антологія об’ємом майже в 600 сторінок вже на шляху до друкарні. Це перший досвід такого роду. Зазвичай наші укладачі працюють тільки з текстами, написаними російською, ми ж вирішили зламати цю формулу. Поруч з творами авторів з Білорусі, Росії та України в "Век волков” увійшли оповідання та повісті сучасних польських фантастів. Власне, і назву антології дала повість Ярослава Гжендовіча – не раз премійована і, мабуть, особливо актуальна в наші дні. До книги увійшли як твори, вже відомі читачеві, так і нові, написані спеціально для антології.»
Володимир Арєнєвукладач антології 


Зверніть увагу: Простір для презентації наданий проектом Globus Charity Winter/Зима добрих справ, мета якого - зібрати кошти на неонатальний бронхоскоп для серцево-судинного інституту ім. Амосова, який буде викорситаний для лікування дітей. Під час презентації у залі буде знаходитися скринька фонду «Твоя Опора», у яку ми просимо зробити внесок на добру справу.


21 грудня. Початок о 19:00. Вхід вільний.
Майдан Незалежності, ТЦ «Глобус», 3 лінія, 1 поверх, Charity Room. 

Подія Вкотнакті: http://vk.com/event109691807


0 коментарів

Залишити коментар

avatar