29 Березня 2024, 11:42 | Реєстрація | Вхід
/ Літературна прогулянка «Київ Михайла Булгакова» - 10 Жовтня 2015

Літературна прогулянка «Київ Михайла Булгакова»

Категорія: «Події»
Дата: 10 Жовтня 2015 (Субота)
Час: 14:00
Вартість: 95 грн.
Місто: Київ
Місце: біля пам'ятника Шевченку
Адреса: в парку навпроти Червоного корпусу університету
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1078


Письменник, драматург, лікар, неперевершений Майстер. Особа цього письменника та його творчий спадок досі викликають неабиякий інтерес. Разом із культурологом Владиславою Осьмак ми пройдемо шляхами Михайла Булгакова та його персонажів і через майже сто років зануримося в неповторну атмосферу Києва, яка ще подекуди збереглася на столичних вулицях, старих фотографіях і між рядків книжок. 

Шлях, яким майбутній письменник ходив сотні разів – від Андріївського узвозу до Університету, маршрут, яким згодом ходили герої роману «Біла гвардія», ми пройдемо навспак – від Університету до Музею Булгакова. В центрі оповіді – не лише події реального життя письменника, а й особлива київська культура межі 19-20 ст. Її відбиток напевно відчуває всяк, хто бере до рук «Білу гвардію». «Прекрасне місто», Опера, гімназія та Університет, парки, гори, краєвиди – про це і не тільки учасники прогулянки довідаються з ілюстрованої розповіді про Київ Михайла Булгакова.


Для участі у прогулянці потрібно зареєструватися за посиланням https://goo.gl/40wsYn . Реєстрація триває до 20:00 п’ятниці, 9 жовтня 2015 року включно.
Участь у прогулянці передбачає сплату благодійного внеску у розмірі 95 гривень. Перерахувати внесок можна на картку ПриватБанка або оплатити на місці.


Початок прогулянки: 10 жовтня (субота) о 15:00. Тривалість – близько 2, 5 годин.
Місце зустрічі: біля пам'ятника Шевченку в парку навпроти Червоного корпусу університету.

Група проекту «Їздець» у Facebook: http://facebook.com/yizdetz
Якщо у вас є питання, пишіть нам на yizdetz@gmail.com


0 коментарів

Залишити коментар

avatar