29 Березня 2024, 17:08 | Реєстрація | Вхід
/ Прогулянка «Книжкові секрети київських парків» - 27 Вересня 2015

Прогулянка «Книжкові секрети київських парків»

Категорія: «Події»
Дата: 27 Вересня 2015 (Неділя)
Час: 14:00
Вартість: 100 грн.
Місто: Київ
Місце: Маріїнський парк
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 939


Літо скінчилось, а думка про дощі і холод видається нестерпною? Гірко плачете в плед і вже з вересня рахуєте дні до весни? Запрошуємо на сеанс терапії з істориком та києвознавцем Владиславою Осьмак.

Прихід осені – це не привід для суму, а чудова нагода прогулятися по золотих київських пагорбах. Колишні Маріїнський і Царський сад та сад Купецького зібрання – чудове місце для спроби порівняльного літературного краєзнавства. Що і як писали про парк «Шато-де-Фльор» Іван Нечуй-Левицький і Олександр Купрін? Де прогулювали уроки гімназисти Олександр Вертинський і Костянтин Паустовський? Чим відрізнялися розваги і гуляння в Царському та Купецькому садах, де саме відбувся концерт, про який написав одну зі своїх київських балад Борис Пастернак? Літературою справа не обмежиться – у затінку столичних парків поговоримо ще й про музику.


Для участі у літературній прогулянці «Книжкові секрети київських парків» потрібно зареєструватися за посиланням https://goo.gl/M4NQQ6
Реєстрація триває до 18:00 суботи, 26 вересня 2015 року включно.
Участь в екскурсії передбачає сплату організаційного внеску у розмірі 100 грн. 


Початок прогулянки: о 15:00 в неділю, 27 вересня. Тривалість: близько 2,5 – 3 годин.
Місце зустрічі: біля фонтану у Маріїнському парку (перед Верховною Радою); найближчі станції метро – Арсенальна та Хрещатик.
Група «Їздець»: http://facebook.com/yizdetz Якщо у вас є питання, пишіть нам на yizdetz@gmail.com 


0 коментарів

Залишити коментар

avatar