28 Березня 2024, 15:36 | Реєстрація | Вхід
/ Юрко Іздрик «Література і самоідентифікація» - 3 Жовтня 2015

Юрко Іздрик «Література і самоідентифікація»

Категорія: «Курси та лекції»
Дата: 03 Жовтня 2015 (Субота)
Час: 12:00
Вартість: 400 грн.
Місто: Київ
Місце: Музей книги і друкарства України
Адреса: вул. Лаврська, 9, корп. 9
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1030


3-4 жовтня в Києві письменник Юрко Іздрик проведе авторський курс «Література і самоідентифікація». Живий класик сучасної української літератури поділиться зі слухачами досвідом творення художнього письма та методами виходу за межі шаблону. 

Учасники курсу дізнаються про процес народження прозових і поетичних творів і методи роботи над нешаблонним письмом. Загалом курс буде зосереджений на двох умовних темах «Література. Матриця. Способи виходу» та «Художнє письмо і самоідентифікація»Також Іздрик проведе художній аналіз творів учасників курсу та проаналізує визнані твори сучасних письменників на предмет «як це зроблено».

Тривалість курсу – 8 годин. Програма буде цікава як авторам-початківцям, так і літераторам з досвідом. Також курс стане в нагоді дослідникам літератури та усім, хто цікавиться творенням письма. 

 
Юрій Іздрик – прозаїк і поет, художник, культуролог, співзасновник музичного проекту «DrumТИатр», автор концептуального журналу «Четвер», один із творців «станіславського феномену», автор 15 книжок прози і поезії, лауреат багатьох літературних премій. 

Як взяти участь? 

Щоб стати учасником курсу, потрібно заповнити реєстраційну анкету: https://goo.gl/DSKw5H Прийом заявок триває до 1 жовтня включно. Кількість місць обмежена. Кожен учасник сплачує організаційний внесок – 400 грн (у вартість входить навчання, кава-брейки, роздаткові матеріали тощо). 


Дати проведення: 3-4 жовтня (з 13:00 до 17:00)
Місце проведення: Музей книги і друкарства України (Київ, вул. Лаврська, 9, корп. 9)

Контактна особа: Мар’яна Хемій (093-767-43-81)
Інформаційні партнери: ART Ukraine, Платформа, Буквоїд, Літературний портал Litcentr, Читомо, ЛітАкцент, Друг читача


0 коментарів

Залишити коментар

avatar