25 Квітня 2024, 19:18 | Реєстрація | Вхід
/ Лекція «Як писали класики: МАЙК ЙОГАНСЕН» - 1 Жовтня 2015

Лекція «Як писали класики: МАЙК ЙОГАНСЕН»

Категорія: «Курси та лекції»
Дата: 01 Жовтня 2015 (Четвер)
Час: 19:00
Вартість: 70 грн.
Місто: Київ
Місце: Музей книги і друкарства України
Адреса: вул. Лаврська, 9, корп. 9
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1114


У четвер, 1 жовтня, о 19:00 в Києві відбудеться лекція «Як писали класики: Майк Йогансен», яка буде присвячена правилам письма та письменницькій майстерності одного з найяскравіших представників української модерної прози. Лектор – літературознавець, критик і дитячий письменник – Сергій Іванюк

Слухачі дізнаються про літературні техніки і прийоми, письменницький інструментарій, котрим користувався Майк Йогансен. Лектор розповість про погляди на літературу і мистецтво, які активно висловлював Йогансен у своїх працях, статтях, книжках. 

Також велика увага приділятиметься теоретичній праці Йогансена «Як будується оповідання», в якій є поради і пропозиції молодим авторам, що супроводжуються детальним практичним аналізом прозових творів.

Зображення - фрагмент ілюстрації «Майк Йогансен» Тетяни Денисенко, Pictoric

Автор лекції – Сергій Іванюк (Оксеник) – літературознавець, письменник, журналіст, критик і перекладач, один із відроджувачів «Києво-Могилянської академії», доцент кафедри літератури й іноземних мов, головний редактор журналу «Однокласник». 

Як відвідати лекцію? 
Обов’язкова попередня реєстрація слухачів: https://goo.gl/n8r5Aa Кількість місць обмежена. Вартість лекції – 70 грнТривалість лекції – 2 години. Лекція про Майка Йогансена стане сьомою з циклу «Як писали класики».


Майк Йогансен – український письменник, яскравий представник доби Розстріляного відродження. Також перекладач, критик, лінгвіст, сценарист, романіст, лінгвіст, новеліст, автор граматик, поетик і словників. Один із засновників ВАПЛІТЕ. Жертва сталінського терору.


Дата і час: 1 жовтня (четвер), початок о 19:00.
Місце: Музей книги і друкарства України (Київ, вул. Лаврська, 9, корп. 9).
Контактна особа: Мар’яна Хемій (093-767-43-81) 
Організаційний партнер: Музей книги і друкарства України
Інформаційні партнери: ART Ukraine, Платформа, Буквоїд, Літературний портал Litcentr, Читомо, ЛітАкцент, Друг читача


0 коментарів

Залишити коментар

avatar