18 Квітня 2024, 20:36 | Реєстрація | Вхід
/ Літературно-музичне дійство «NeБorock DVA» - 9 Вересня 2015

Літературно-музичне дійство «NeБorock DVA»

Категорія: «Події»
Дата: 09 Вересня 2015 (Середа)
Час: 21:00
Вартість: 100 грн.
Місто: Львів
Місце: Ресторан «Грушевський Cinema&Jazz»
Адреса: пр-т Шевченка, 28
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 989


«Я майже як Тарас Чубай. Наспівую свої вірші, тільки потім шукаю музиканта, який перекладе моє мугикання на фортепіано чи гітару. Тому і народжуються в мене пісні значно рідше», - Віктор Неборак

Навесні в івано-франківському видавництві «Лілея-НВ» побачила світ нова поетична книжка Віктора Неборака «NeБorock DVA». До збірки увійшли вибрані поезії та 15 нових віршів. Збірку продаватимуть з другим альбомом музичного проекту «NeБorock». Попередня платівка «Страхітливі уродини» вийшла 20 років тому у Варшаві.

«Гурт «Неборок» зібрали у Львові, виступали на різних літературних вечорах. На басу грав Всеволод Дячишин з «Плачу Єремії». На гітарі — Роман Чайка з «Мертвого півня», Тарас Чубай був консультантом. З нами навіть Руслана Лижичко співала. Не була ще великою зіркою і старанно ходила два місяці на репетиції,» – ділиться спогадами Віктор Неборак.

У трьох піснях нового альбому Неборака слухачі почують скрипаля Василя Попадюка. 18 років живе у Канаді. Там його називають українським Паганіні.

«Познайомилися з ним на концерті Олега Скрипки у Львові, продовжує Віктор. — Василь перед літаком мав лише 20 хвилин у студії. Надягнувши навушники, просто імпровізував. Це відразу підняло наш проект на небачену висоту».

9 вересня у львівському ресторані «Грушевський Cinema&Jazz» пройде перша презентація збірки та диску Віктора Неборака «NeБorock DVA». У літературно-музичному дійстві братимуть участь: 
  • Віктор Неборак (вірші, мелодекламація)
  • Іван Небесний (клавіші, електронні звуки)
  • Олег «Джон» Сук (бас-гітара)

9 вересня 2015. Початок о 20:00. Вартість квитка на подію: 100 грн.
м. Львів, Ресторан «Грушевський Cinema&Jazz», пр-т Шевченка, 28


0 коментарів

Залишити коментар

avatar