20 Квітня 2024, 02:51 | Реєстрація | Вхід
Головна » Каталог » Локації » Арт-кав'ярні [ Додати іншу організацію ]


Ресторан «Грушевський Cinema&Jazz»

«Локації» | Категорія: «Арт-кав'ярні»
Львівська область
Місто: Львів
Адреса: пр. Шевченка 28
Місткість локації: 50-70 осіб

Тел.: 098 527 85 16
E-mail: lid9mu@gmail.com
Сайт | Facebook
Рейтинг: 5.0
Кількість переглядів: 2169


Перший у Львові ресторан імпровізацій «Грушевський Cinema&Jazz» – це мистецький центр з щоденними інструментальними імпровізаціями, переглядами популярного кіно, концертами наживо, виставками живопису, фотографій, ретро кіноафіш, презентаціями та читальнею. Концепція закладу поєднує в собі мистецькі події та програми з класичним форматом ресторану.

Ресторан імпровізацій «Грушевський Cinema&Jazz» розташовано в будинку одного з перших львівських кінотеатрів "Корсо". Гостями та організаторами заходів в ресторані були відомі актори, музиканти, дизайнери: Сергій Безруков, Ніна Матвієнко, гурт "Даха Браха", Арсен Мірзоян, Оксана Караванська, Піккардійська терція, Сергій Бабкін.

«Грушевський Cinema&Jazz» – це ресторан з європейською та авторською кухнею. В ресторані подаються львівські натуральні настоянки, коктейлі на основі настоянок: Корсо, Ріальто, Сінефон, Блю Люна та ін.

Атракцією ресторану є незвична телефонна будка, яка створює ефект реальної присутності, наприклад, на футбольному матчі, вокзалі чи в лісі! Таких звукових шумів є 11, чого цілком достатньо для веселого розіграшу або навіть переконливого доказу, але так чи інакше – це варто спробувати особисто! 

Ресторан «Грушевський Cinema&Jazz» відкритий до співпраці! Місткість зали - до 75 осіб. Є можливість проводити літературні події у будні дні за умови попередньої (хоча б за три тижні) домовленності і достатньої вагомості події (на думку дирекції закладу та учасників Мистецького угрупування «ЛІД-9»).

Контактна особа - Ско Рик - 098 527 85 16 / Мистецьке угрупування «ЛІД-9»




Теги: Місце, ско рик, лід-9, літературний квадрат, локація, ресторан, поезія, Львів