25 Квітня 2024, 00:28 | Реєстрація | Вхід
/ «Творчопис» у Дністровському каньйоні - 15 Серпня 2015

«Творчопис» у Дністровському каньйоні

Категорія: «Курси та лекції»
Дата: 15 Серпня 2015 (Субота)
Час: 11:00
Місто: с. Устечко
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1118


Курс creative writing Творчопис запрошує насолодитися літом та творчістю сповна протягом п’яти днів у Дністровському каньйоні.
 
Зарошуємо письменників-початківців попрацювати над  своєю короткою прозою, завести нові знайомства та незабутньо провести час на мальовничому березі Дністра у с. Устечко (Заліщицький район, Тернопільська обл.) з 15 по 19 серпня 2015 р.
 
У програмі: 

  • заняття за курсом Творчопис;
  • обговорення та аналіз творів у групі та  з досвідченими авторами;
  • проживання у приватному будинку з сауною на березі Дністра;
  • купання-засмагання на Дністрі;
  • посиденьки за вечірнім вогнищем з віршами та прозою у чудовій компанії;
  • лісова прогулянка в урочище Червоне (водоспад Джуринський, Червоноградський замок);
  • фотопрогулянки, краєзнавчі екскурсії, орнітологічні студії (за бажанням);
  • печера Вертеба з музеєм Трипільської культури (за бажанням, оплачуєтся додаткво);
  • сплав катамаранами по Дністру від с. Устечко до м.Заліщики (тривалість - 4 год, вартість - 100 грн з людини, оплачується додатково);
  • екскурсія м. Заліщики, знаменита панорама на м.Заліщики.

Creative writing (творче писання) - найпоширеніша світова практика освіти для письменників. Чи не усі успішні західні автори вивчали creative writing в університетах чи на спеціальних курсах. «Творчопис» - це програма, розроблена українською мовою спеціально для українських авторів. Російськомовні українські письменники також запрошуються до участі. 

«Творчопис» - це курс для тих, хто виношує у собі важливу історію, прагне поділитися нею зі світом, але не наважується надати їй писемної форми чи не впевнений, як почати. 

Це курс для письменників-початківців, що, перш за все, хочуть попрацювати над навиками написання короткої прози і просто бути почутими.

Проект Творчопис співпрацює із Міжнародним фестивалем оповідання «Intermezzo» (м.Вінниця), автори кращих оповідань курсу мають можливість стати учасниками фестивалю. 

Курс розробила і проводить Ірина Вікирчак - менеджерка культури, промоутерка літератури. Екс-директор Міжнародної літературної корпорації «Meridian Czernowitz» (фестиваль, видавництво, резиденція), засновниця Міжнародного фестивалю оповідання «Intermezzo» (м.Вінниця). Як видавець та організатор промо-подій працювала із О. Забужко, Ю. Андруховичем, Т. Прохасько, Ю. Іздриком, А.Любкою та іншими відомими українськими авторами. У різний час отримувала стипендії на навчання у США та Німеччині. У 2014 працювала у Варшаві як учасниця програми Міністра культури Польщі Gaude Polonia. Авторка двох поетичних книжок. Була гостем літературних фестивалів у Німеччині, Швейцарії, Колумбії, Греції, Польщі. 



Участь у курсі передбачає організаційний внесок, що покриває проживання, харчування, транспорт із залізничного або автобусного вокзалу у м. Заліщики до місця проведення курсу у с. Устечко, інші виїзди, програму курсу Творчопис та екскурсій. 

Участь лише на умовах попередньої реєстрації. Кількість учасників курсу обмежена.
Реєстрація за посиланням: http://goo.gl/forms/2emc3h7ifV
Детальна програма та точна сума оргвнеску буде надіслана зареєстрованим учасникам.
 
Організаційні партнери: Міжнародний фестиваль оповідання «Intermezzo», Український літературний центр, Національний природний парк «Дністровський каньйон».

Контактна особа: Леся Мандзюк, e-mail: tvorchopys@gmail.com, tel. +38 (096) 960 45 96
Сторінка Літнього Творчопису: http://facebook.com/events/888058177931325/
Офіційна група проекту «Творчопис» у Facebook: http://facebook.com/tvorhcopys


0 коментарів

Залишити коментар

avatar