26 Квітня 2024, 05:40 | Реєстрація | Вхід
/ Вебінар про літературний путівник «Їздець» - 15 Липня 2015

Вебінар про літературний путівник «Їздець»

Категорія: «Події»
Дата: 15 Липня 2015 (Середа)
Час: 21:00
Місто: Світ
Місце: вебінар
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1036


У середу, 15 липня, всі, хто зараз не в Києві, або не має можливості відвідувати офф-лайн лекції та заняття ЛітМайданчика, можуть завітати на наш четвертий вебінар. Цього разу у гості до ЛітМайданчика завітають Галина Танай та Ольга Гончар

Під час вебінару наші партнери розкажуть про ідею проекту, мету, завдання, і творчі плани, про те, як можна стати учасниками проектів, а також залюбки відповідатимуть на запитання, і самі будуть ставити питання учасникам вебінару.



«Їздець» - проект літературного путівника Україною, що розповідає про маловідомі цікаві локації очима письменників. Проект функціонує у двох напрямках. 
  • Перший – це робота над створенням книжки, що поєднує формат збірника короткої прози та власне путівника з усією необхідною інформацією (мапи, фото, QR-коди, довідкові дані). Путівник вийде друком на початку 2016 року. 
  • Другий напрям роботи – організація подорожей вихідного дня по місцях, що мають цікаву літературну історію. Перша реалізована мандрівка – «Франківськ-Коломия» за участі письменників і видавців Тараса Прохаська, Василя Карп’юка, Степана Процюка та Євгена Барана. В планах – різноманітна екскурсійна програма у Києві, а також мандрівки до Львова, Вінниці, Харкова та Тернополя.
Лекторки:

  • Ольга Гончар - культуролог, менеджер "практичного" напрямку літературного путівника Україною "Їздець-Тур".
  • Галя Танай - журналістка, літературна агентка, кураторка проекту літературного путівника Україною "Їздець"

15 липня (середа) з 20:00 до 21:00. Участь у вебінарі безкоштовна.
Де: вебінар. Головне мати комп'ютер та бути підключеним до інтернету. 
Посилання на веб-кімнату буде опубліковано перед початком події.


0 коментарів

Залишити коментар

avatar