19 Квітня 2024, 04:52 | Реєстрація | Вхід
/ «Вдихай-Видихай» - поетичний слем (жіноча версія) - 11 Липня 2015

«Вдихай-Видихай» - поетичний слем (жіноча версія)

Категорія: «Події»
Дата: 11 Липня 2015 (Субота)
Час: 20:00
Вартість: 50+ грн.
Місто: Київ
Місце: «Укриття»
Адреса: вул. Костянтинівська, 21
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 959


Мистецька волонтерська ініціатива «Війна і Слово» вже понад рік займається різноманітними культурними заходами на допомогу українській армії. Це і благодійні ярмарки, і поетичні читання, і музичні вечори. Участь у них – взяли близько сотні поетів, позаїків, музикантів та видавців. Серед них – Іван Малкович, Сергій Жадан, Лесь Подерев’янський, родина Андруховичів та багато інших. 

11 липня відбудеться слем - поетичні змагання-перформенс, де судді, обрані з-поміж глядачів, будуть оцінювати не лише якість текстів, а й спосіб їх подачі. Це буде дуже динамічне й захопливе дійство, адже серед учасників – слемери «зі стажем»: Карина Тумаєва, Олеся Венгринович, Таня-Марія Литвинюк, Марія Банько, Ія КіваОксана Гаджій, Тетяна Кисельчук (Том Сойер), Тетяна Майборода, Женя Чуприна

Модеруватиме захід Павло Корбчук, відомий в Україні та поза її межами письменник, переможець більшості вітчизняних слемів. Ну а магію голосу Христини Халімонової, напевне, зайве нагадувати – вона незабутня. 

Усі зібрані на заході кошти традиційно будуть пораховані в присутності глядачів – і підуть на закупівлю захисного спорядження для однієї з бригад ЗСУ. Звіти і світлини – розміщуються у групі організаторів заходу - спільноті «Війна і Слово»


11 липня. Початок о 19:00. Вхід: благодійний внесок 50+ грн.
м. Київ, Клуб «Укриття», вул. Костянтинівська, 21 


0 коментарів

Залишити коментар

avatar