28 Березня 2024, 13:54 | Реєстрація | Вхід
/ 13 липня: благодійні поетичні читання «Війна і Слово-2» (м.Київ) - 10 Липня 2014

13 липня: благодійні поетичні читання «Війна і Слово-2» (м.Київ)

Категорія: «Події»
Дата: 10 Липня 2014 (Четвер)
Час: 09:26
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1316





13 липня у кнайп-клубі "Купідон" відбудуться благодійні поетичні читання на допомогу пораненим українським бійцям - «Війна і Слово-2». Читання пройдуть вже вдруге.

На усі гроші, зібрані за вхід та зароблені на ярмарку, організатори купують ліки та все необхідне українським бійцям, які проходять лікування в госпіталях. Лоти для благодійного ярмарку може запропонувати будь-хто, принісши їх безпосередньо на вечір.

У другому вечорі візьме участь 14 молодих поетів, серед яких: 

1. Богдан-Олег Горобчук
2. Юлія Стахівська
3. Олег Коцарев
4. Олена Герасим'юк
5. Геник Бєляков
6. Наталя Бельченко
7. Ната Боровик 
8. Таня-Марія Литвинюк
9. Вікторія Стах
10. Світлана Богдан
11. Лесик Панасюк
12. Оксана Боровець
13. Каріна Тумаєва
14. Олена Степаненко



Декілька коментарів від організаторки заходу - поетеси та журналістки Олени Степаненко.

"Перше - кого не запросила виступать - не сумуйте і не ображайтеся, бо судячи з тривалості нашого АТО, збиратися доведеться ще не раз.

Друге. Серед людей, яких я запросила взяти участь у заході - багато тих, хто мешкає в інших містах України. Це я зробила навмисне - і звертаюся зараз до найактивніших іх них з проханням провести якісь схожі читання-ярмарки і в себе на батьківщинах.

Третє. Чого читання-ярмарок. Бо всі без винятку, і учасники, і слухачі, і продавці-покупці платять символічні гроші за вхід. 10 грн - це не ті гроші, які когось можуть розорити, але навіть якщо жоден слухач не прийде - солдатам піде 100 грн допомоги )). Чого якрмарок? Бо кожен охочий може принести книжку, яку прочитав, і готовий поділитися нею з иншими чи якусь біжутерію, яка лежить і сумує - і продати першому-ліпшому за ціну, яку назве покупець.

Четверте. Досвід 129 мільйонів, зібраних українцями для армії і витрачених на міфічні простирадла - показовий. Усі зібрані кошти будуть рахуватися у присутності спостерігачів і передаватися лише перевіреним волонтерам у шпиталях або безпосередньо тим, хто збирає аптечки на фронт. Чеки або розписки - викладатимуться у події."


13 липня. Початок о 18:30. Вхід: 10 грн.
Кнайп-клуб «Купідон», Пушкінська, 1-3/5


0 коментарів

Залишити коментар

avatar