26 Квітня 2024, 12:57 | Реєстрація | Вхід
/ Наукове літо в кабінеті професора КрейзіФорда - 6 Червня 2015

Наукове літо в кабінеті професора КрейзіФорда

Категорія: «Події»
Дата: 06 Червня 2015 (Субота)
Час: 13:00
Місто: Харків
Місце: Харківський Літературний музей
Адреса: вул. Фрунзе, 6
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1456


6 червня 2015 року о 12:00 Харківський Літмузей і техно-простір «KHaсker Space» відкривають виставку-інтерактивний майданчик для дітей «Фантастична книга. Наукове літо в кабінеті професора КрейзіФорда».

Майкл Фарадей говорив про те, що наука виграє, коли її крила розкуті фантазією. Ця думка надихнула на створення простору, де фантастичні мрії та ідеї письменників крокують поряд із справжніми винаходами. У кабінеті шаленого професора КрейзіФорда оселились і книжки фантастів Едгара По, Жуля Верна, Герберта Уеллса, Айзека Азімова, Роберта Хайнлайна, Артура Кларка, і водночас – несподівані наукові факти. 

Які ж винаходи передбачили письменники-фантасти, а які їх ідеї були хибними та нездійсненними? Хто винайшов літак, акваланг, гелікоптер, електронну книжку, ескалатор, ноутбук, телеграф? Чи можливі альтернативні форми життя? Куди і якими способами можна подорожувати? Звідки взялися роботи? Чи є небезпечними істоти-мутанти? На ці та чимало інших запитань варто пошукати відповіді на сторінках «Фантастичної книги» Літмузею.


На відкритті виставки 6 червня на вас чекають веселі й розумні розваги: квести «Мандрівки винаходами», ігри «КрейзіФорд» та «Машина часу», жартівливий тест «Дізнайся, який ти учений», фізичні та хімічні експерименти, захоплива гра «Го». Окрім того, змайструєте 3-Д модель літака чи машинки з паперу, повчите семафорну азбуку і просто розважитесь у Літмузейному садку, куштуючи солодкі пряники-восьминоги від домашньої пекарні «Honey cake».


6 червня 2015. Початок о 12:00.


0 коментарів

Залишити коментар

avatar