19 Квітня 2024, 05:52 | Реєстрація | Вхід
/ Зустріч «Як розмовляти з дітьми про мистецтво» - 15 Травня 2015

Зустріч «Як розмовляти з дітьми про мистецтво»

Категорія: «Події»
Дата: 15 Травня 2015 (П'ятниця)
Час: 19:00
Вартість: 30 грн.
Місто: Київ
Місце: Lucky Book Room
Адреса: вул. Лаврська, 9, корп.19
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: Lucky_BookRoom
Кількість переглядів: 1204


15 травня о 18:00 у книжковому просторі LUCKY BOOK ROOM відбудеться зустріч з Софією Рябчук, перекладачкою бестселеру Франсуази Барб-Ґалль «Як розмовляти з дітьми про мистецтво». Україномовне видання книги вийшло друком у «Видавництві Старого Лева» та отримало спеціальну відзнаку журі конкурсу «Сковорода» від Посольства Франції та Французького інституту в Україні. 



Книга 
«Як розмовляти з дітьми про мистецтво» – це саме «розмова», а не «навчання», адже головний принцип для авторки Франсузи Барб-Ґалль – повага до дитини як до рівноправного співрозмовника. У виданні мова йде про 30 робіт 30 відомих художників з часів Відродження до Постмодернізму. Матеріал розподілено відповідно до вікової категорії та подано у форматі Q&A – питання-відповідь. Крім того, наведено «поради» авторки, як все ж перестати бути для дитини вчителем та стати другом. Ця книга – своєрідний конспект, путівник, довідник і мистецький альбом водночас.

Зустріч з Софією Рябчук - чудова можливість задати питання та подискутувати з приводу україномовного видання книги, долучитися до розмови про мистецтво та про відносини з дітьми.


Софія Рябчук - магістр літературознавства Національного університету «Києво-Могилянська академія». Перекладач літератури та кіно з англійської, французької та польської мов. Менеджер культурних та освітніх проектів. Дослідник гармонійного і творчого розвитку дітей, зокрема ефективного впровадження культурно-мистецьких практик у виховні та освітні методики.


15 травня. Початок о 18:00. Вхід: 30 грн.
м. Київ, Книжковий простір «LUCKY BOOK ROOM», вул. Лаврська, 9, корп.19


0 коментарів

Залишити коментар

avatar