26 Квітня 2024, 01:01 | Реєстрація | Вхід
/ «Музика і текст» // «Уот» Семюеля Беккета - 20 Лютого 2015

«Музика і текст» // «Уот» Семюеля Беккета

Категорія: «Події»
Дата: 20 Лютого 2015 (П'ятниця)
Час: 20:00
Вартість: 50 грн.
Місто: Київ
Місце: Клуб "Closer"
Адреса: вул. Нижньоюрківська, 31
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: bartleby
Кількість переглядів: 816


Літературна майстеня «Бартлбі та компанія» спільно з «Вавилонською бібліотекою» розпочинають цикл публічних читань зарубіжної прози в українських перекладах. Першим читатимемо фрагмент роману «Уот» Семюеля Беккета, видання якого готується до виходу незабаром.

«Уот» Беккета є, мабуть, найприступнішим, найдотепнішим та найабсурднішим твором великого ірландця, де автор з допомогою філософів, заґримованих під блазнів, розігрує трактат про мову, наукоцентричну європейську свідомість, про релігію, про біль та розпач людини.

Учасники:

Читає: Роман Ясіновський
Контрабас: Олександр Ємець
Текст в перекладі Володимира Діброви

Вхід: 50 грн. Приєднатися до події можна на сторінці у: фейсбук.

Організатори: 

Літературна майстерня Bartleby&Сompany створена, щоб стати майданчиком для гри, співробітництва, взаємної підтримки і експериментів письменників, перекладачів, видавців і читачів.

Вавилонська Бібліотека – громадський перекладацький проект, що вирішує проблеми культурної комунікації та локалізації шедеврів світової літератури. Основним продуктом проекту є книжки, художня література в українському перекладі. «Вавилонська бібліотека» «реставрує» роботи класиків українського перекладацтва, повторно перекладає твори «понищені» радянською цензурою, вперше перекладає шедеври світової літератури, котрі залишились без уваги українських видавців. 


0 коментарів

Залишити коментар

avatar