27 Квітня 2024, 05:01 | Реєстрація | Вхід
/ 21 серпня: Софія Андрухович і її улюблені вірші. Вночі. (м.Київ) - 20 Серпня 2014

21 серпня: Софія Андрухович і її улюблені вірші. Вночі. (м.Київ)

Категорія: «Події»
Дата: 20 Серпня 2014 (Середа)
Час: 15:33
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1724



Нова книга Софії Андрухович - "Фелікс Австрія" ще навіть не вийшла друком, а вже стала подією в літературі сезону. Там і смерть, і любов, і мило, але ми не про це - ми про улюблені вірші Софії й про спілкування із нею. Софія до нас прийде вночі 21 серпня, передостання літня гостя з віршами. Голос у неї смачний, вигляд приємний, кошти за вхід підуть в фонд Таблеточки на допомогу дітям з відділення онкогематології Охматдиту, а наприкінці традиційно - відкритий мікрофон і потім до ранку, при свічках, на терасі, з міцним або солодким, або спати, але ви приходьте, а там розберемося.



Про проект «Вірші вночі»

Щочетверга вночі в Aroma Espresso Bar на Жилянській звучить поезія. Улюблені українські поети, а також просто відомі та якісні люди – музиканти, продюсери, рекламісти, художники тощо, – читають власні поетичні тексти або ті вірші, котрі їх найбільше заворожують та надихають, і розповідатимуть чому. 

Всі кошти, зібрані від вартості входу на «Вірші вночі» передаються до Міжнародного благдійного фонду «Таблеточки», що займається допомогою важкохворим дітям, котрі перебувають на лікуванні в Київському центрі онкогематології «Охматдит».



21 серпня. Початок о 22:00. Вартість входу: 50 грн.
м. Київ, «Aroma Espresso Bar», Жилянська 75.


0 коментарів

Залишити коментар

avatar