23 Квітня 2024, 19:35 | Реєстрація | Вхід
/ Вийшла перша книга серії «ПроLogos»: Євгеній Півень «Первое приближение». - 4 Серпня 2014

 Вийшла перша книга серії «ПроLogos»: Євгеній Півень «Первое приближение».

Категорія: «Новини»
Дата: 04 Серпня 2014 (Понеділок)
Час: 10:41
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 3921


Серію книг «ПроLogos» можна розглядати як своєрідну точку перетину, в якій має відбутися ряд важливих акцій: по-перше, зустріч абсолютно різних авторів; по-друге, очікується інтердія з новими читачами (а вони завжди виступають у ролі співавторів), по-третє, реалізується симбіоз поетичних та візуальних символів, російської мови та українського літературного простору…

Цей перелік не вичерпний й може бути продовжений, адже завдяки нашаруванню різних трактувань та змістів, час від часу відкриваються нові сторони вже не суто поетичного, а цілком універсального буття. Кінцевий результат – абсолютно непрогнозований. Можемо лише відмічати певні ключові моменти і готуватися до подальших подорожей.

Отже, видання першої книги серії («Первое приближение») – це не старт і не фініш, а радше взяття першої «висоти», якому протягом 4-х місяців передувала плідна співпраця Літературного порталу Litcentr (координатора проекту), Євгенія Півня - автора поетичних текстів, харківського фотографа Сергія Любецького - автора фотоілюстрацій до книги та Bookland.com – одного з найбільших в СНД магазинів електронного контенту.

Тепер, нарешті, ми звітуємо про те, що «перше наближення» відбулося, і книгу вже можна знайти в мережі. Нагадуємо, що проект – не комерційний, тобто ви можете завантажити книгу цілком безкоштовно. А в тому, що ця поетична збірка вартує Вашої уваги, ми не маємо жодного сумніву, адже поетика Євгенія Півня – це дивовижний, деталізований процес пригадування первинного, справжнього світу, постійний пошук дому, не споглядання за життям, а відтворення його в тому спектрі, який вже не є доступним звичайному людському оку.

Презентація проекту вже відбулася на міжнародному фестивалі «Київські Лаври», також у вересні проект буде представлено на «Львівському Форумі Видавців». Чекаємо на нові зустрічі – на фестивалях, в мережі, в безкінечних пошуках логоса.





Завантажити книгу на Bookland.com - 
Евгений Пивень «Первое приближение»:






Про проект «ПроLogos»

"Електронні книги - один із сучасних ефективних способів популяризації літературної творчості, комунікації з читачем. 

«ПроLogos» - новий проект порталу «LITFEST», в рамках якого вийде серія електронних збірок поезії найцікавіших молодих авторів. 

На даний момент в Україні не так багато можливостей для видання першої книги поетами, що пишуть російською мовою, тому формат «ПроLogos» може стати важливою відправною точкою у підтримці та популяризації їх творчості. 

Крім того, мова йде про симбіоз поетичного і візуального мистецтва, бо всі книги серії будуть ілюстровані відомими фотохудожниками. 

«ПроLogos» - не комерційний проект: всі видані в його рамках книги знаходитимуться у вільному доступі."



Організатор проекту - Літературний портал Litcentr - культурна організація та on-line платформа, що займається промоцією літератури в Україні та поза її межами. Веб-сайт: www.litcentr.in.ua


Партнер проекту - Bookland.com - один з найбільших в СНД онлайн-магазинів ліцензійного електронного контенту. Більше 2 000 000 книжок на 17 мовах у найпопулярніших форматах, зручні системи оплати, можливість купити "в один клік". Веб-сайт: www.bookland.com

Підтримка: Мережеве видання ARTMISTO.


2 коментарів

avatar
Троекратное "ура". Дождались)
avatar
Ооо, да!)

Залишити коментар

avatar