28 Березня 2024, 17:53 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книжки Олександра Михеда «Понтиїзм» - 1 Липня 2014

Презентація книжки Олександра Михеда «Понтиїзм»

Категорія: «Події»
Дата: 01 Липня 2014 (Вівторок)
Час: 13:05
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1069



3 липня о 19:00 видавництво «Кальварія» та Центр сучасного  мистецтва «ДАХ» запрошують шанувальників сучасного мистецтва і літератури долучитися до презентації книжки Олександра Михеда «Понтиїзм».

Актори театру «ДАХ» Максим Демський і Вишня представлять міні-перформанс на основі уривків з книжки «Понтиїзм».

«Понтиїзм» – це 25 історій про черговий кінець світу в країні, життя в якій уже давно є безкінечним апокаліпсисом. Оповіді про прірву, що ховається за кожним полотном – хоч асфальтом, хоч картиною. Казки про любов, зраду, кров, ненависть, м’ясо і шлюб. Хроніки віртуальної війни під проводом віртуальних генералів невіртуальної держави. Проповіді жорстокого вірування в понти, яким поклоняється більшість країни.

Оформлення створено за участі сучасних митців Ксенії Гальченко і Добрині Іванова, а також фотографа Сергія Ілліна.



Олександр Михед – культуролог, літературознавець, куратор мистецьких проектів. Народився 1988 року. Автор численних публікацій у провідних українських ЗМІ та виданнях Німеччини, Сербії, Польщі, Чехії. Вибрані есеї перекладалися англійською, польською, сербською, російською мовами. Автор художньої книжки «АмнезіЯ» («Електрокнига», К., 2013). Уривки книжки перекладено англійською, німецькою та польською мовами. Книжка стала підґрунтям для літературно-мистецького мультимедійного проекту «АмнезіЯ project: Відкрита платформа» (www.amnezia.in.ua), що ввійшов у сімку найкращих проектів світу, за версією берлінського фестивалю «SOUNDOUT!». Персональний сайт: www.mykhed.com.


3 липня. Початок о 19:00. Вхід: Вільний.
Театр «ДАХ», вул.Велика Васильківська, 136


0 коментарів

Залишити коментар

avatar