25 Квітня 2024, 22:56 | Реєстрація | Вхід
/ 18 травня: "Поетичний фестиваль на Терещенківській,5" (м.Київ) - 12 Травня 2014

18 травня: "Поетичний фестиваль на Терещенківській,5" (м.Київ)

Категорія: «Фестивалі»
Дата: 12 Травня 2014 (Понеділок)
Час: 13:29
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1016



Літературно-меморіальний музей-квартира Павла Тичини в Києві започатковуїє щорічне поетичне дійство "Поетичний фестиваль на Терещенківській,5", яке відбуватиметься у неділю, найближчу до Міжнародного дня музеїв - тобто до 18 травня.

Поетичне слово завжди було супутником кожної людини. Лаконічність, мудрість, філософія думки, краса і музика в словосплетіннях, доречність, змістовність, пророцтво - усе це та багато іншого вміщено в поетичному в слові. Поезія завжди супроводжувала людство, від часів "Слова о полку Ігоревім", народних пісень і дум й до сьогодення.

Музей-квартира Павла Тичини, виконуючи свою високу місію, несе поетичних слово до людей, в тому числі й засновуючи щорічний дійство "Поетичний фестиваль на Терещенківській,5". У день фестивалю музей буде відкритим майданчиком для будь-кого з сучасних письменників, музикантів, художників. 

Поетичне дійство проходитиме щороку у неділю, найближчу до Мужнародного дня музеїв - 18 травня.

Цього року 18 травня припадає на неділю, тому "Поетичний фестиваль на Терещенківській,5" розпочнеться 18 травня о 12.00 у мистецькій вітальні музею.

Запрошуємо усіх охочих прочитати свої улюблені вірші чи послухати інших поетів та виконавців.

З огляду на те, що 18 травня 2014 року виповнюється 70 років з того зловісного дня, коли розпочалася депортація кримських татар з їх батьківщини, внаслідок чого понад 100 тисяч осіб зазнали поневірянь, у поетичному фестивалі-дійстві лунатимуть злободенні вірші небайдужих патріотів України, які своєю громадянською позицією повинні утвердити незламність духу нашого народу. Сподіваємося, що й тема долі кримських татар 70 років тому та в сьогоденні не залишиться поза увагою. 

Бажаючим взяти участь у фестивалі звертатися за телефоном (044) 23-44-327 до музею-квартири Павла Тичини, або лишати свої повідомлення на ось цій сторінці в примітці «Коментарі». 


18 травня. Початок о 12:00.
Музей-квартира Павла Тичини, м. Київ, вул. Терещенківська 5, тел.: (044) 23-44-327


2 коментарів

avatar
Прикольные ребята - пишут оставлять комментарии на странице, а комментарии там отключены.
А я бы поучаствовал, для меня это важно.
avatar
спасибище!

Залишити коментар

avatar