26 Квітня 2024, 19:43 | Реєстрація | Вхід
/ Презентацію Іздрика у Рівному відмінено! - 23 Квітня 2014

Презентацію Іздрика у Рівному відмінено!

Категорія: «Події»
Дата: 23 Квітня 2014 (Середа)
Час: 13:03
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1205



Відомий літератор Юрій Іздрик відвідає Рівне із новою поетичною збіркою «AB OUT». Презентацію книги письменник обіцяє доповнити оригінальним виконанням власних віршів під музичний супровід. Зустріч відбудеться у вівторок, 6 травня, у конференц-залі готелю «Мир». Початок о 19.00. 

«AB OUT» – це не звична для нашого уявлення збірка поезій. Це повноцінний артбук, наповнений наскрізним баченням автора – книга метафорична та глибока, наповнена шифрами та ритмом. Вона вийшла друком у Видавництві Старого Лева наприкінці березня. Підбором ілюстрацій та компонуванням текстів займався безпосередньо сам Іздрик. 

Це вже другий візит письменника до Рівного, який організовує «Література.РВ». Нагадаємо, що перша зустріч відбулася у серпні минулого року. Тоді рівняни мали нагоду побувати не лише на презентації збірки віршів «Ю», а й на нічному концерті «DrumТИАтр-у» – гурту Іздрика та Гриця Семенчука. 

На травневу презентацію також запланована музична частина, проте не концертного формату. Юрій Іздрик під супровід різних за настроєм музичних треків буде декламувати свою ритмічну поезію.

Відвідавши захід, рівняни матимуть змогу поспілкуватися із письменником у форматі діалогу, почути власне «кілька слів» про саму книгу, а також придбати збірку «AB OUT» із автографом автора. 


Зустріч відбудеться 6 травня о 19.00 у конференц-залі готелю «Мир» (Міцкевича 32, 1 поверх). Довідки за телефонами: (098)454-93-09, (093)109-82-53.
Організація «Література.РВ». 
Подія Вконтакті: vk.com/izdryk_about_rv



0 коментарів

Залишити коментар

avatar