29 Березня 2024, 09:28 | Реєстрація | Вхід
/ 23 вересня: «ПоЕтично». Мідна, Богдан-Олег Горобчук, Михайло Жаржайло (м.Київ) - 18 Вересня 2013

23 вересня: «ПоЕтично». Мідна, Богдан-Олег Горобчук, Михайло Жаржайло (м.Київ)

Категорія: «Події»
Дата: 18 Вересня 2013 (Середа)
Час: 14:00
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1297



В понеділок, 23 вересня, о 18:30 у київській книгарні «Є» на Спаській, 5 (метро Контрактова площа) читатимуть поети Мідна, Богдан-Олег Горобчук і Михайло Жаржайло

«ПоЕтично» про невизначене, суб'єктивне і суперечливе, норми поведінки, цінності і звичаї, дозволене і заборонене в особистому баченні кожного.

«ПоЕтично» про нові книжки, фізично і ментально існуючі: збірку поезій Богдана-Олега «Етика любові, естетика смерті», що тиждень тому побачила світ, збірку Михайла Жаржайла «Міліція карми», що вийде у листопаді і збірку Мідної що готується до видання під назвою «Милозвуки і канти». 

Про добро і зло, благородність і віру, співчуття і самопожертву, любов, мудрість, справедливість і совість, дружбу і сенс життя – у нових книжках.

Досліджувати етичний світогляд один одного запрошуються всі уважні читачі.
Вхід вільний, відповідно до вимог особистої етики.


Михайло Жаржайло: youtube.com/watch?v=3ab3FVKypRI
Богдан-Олег Горобчук: youtube.com/watch?v=LTuAFwQoaBg



Богдан-Олег Горобчук – поет, художник, куратор літературно-мистецьких проектів. Народився 1986 року в Житомирі, мешкає в Києві. Автор поетичних книг: «Книга Дослідів» (Житомир, 2002), «Цілодобово!» (спільно з О. Коцаревим та П. Коробчуком, Київ, «Факт», 2007), «Місто в Моєму Тілі» (Київ, «Смолоскип», 2007), «Немає Жодної Різниці» (Київ, «Факт», 2007). Учасник численних міжнародних літературних фестивалів в Україні та за кордоном. Ілюстрував понад 20 книг провідних українських видавництв, в т.ч. збірку «Цілодобово!». Лауреат літературних премій та конкурсів: «Смолоскип», «Неосфера», «Просто так», Міжнародного конкурсу відеопоезії «CYCLOP» та багатьох інших. Поезія перекладалась і друкувалася польською, литовською, білоруською, російською, словацькою, португальською, французькою, англійською та німецькою мовами. У вересні 2013 у серії «Цілодобово-2» видав збірку «Етика любові, естетика смерті» (Київ, «Електрокнига»)

Михайло Жаржайло – лауреат конкурсу «Смолоскип» (2011-2012 рр.), співорганізатор візуально-поетичного проекту «Найдальша кімната» (2012 р.) та літературного шоу «Сусідня кімната» (2013 р.). Брав участь у багатьох літературних заходах і фестивалях – «Бандерштат», «ЗАХІД», «Молода республіка поетів», «СУП», «Трипільське коло», «Відкриті небеса», «Гогольfest», «Гоголівка», «Йогансенфест», «Країна мрій», «De Libertate», «Київські Лаври» та ін. Окремі вірші перекладалися польською та німецькою мовами (http://e-radar.pl/) Готується до видання збірка «Міліція карми».

Мідна – поетеса, арт-менеджер. Лауреат третьої літературної премії видавництва «Смолоскип» (2013). Фіналістка проекту «Прогулянка з поетами» Міжнародного поетичного фестивалю «Meridian Czernowitz-2012». Переможиця конкурсу хайку Міжнародного фестивалю поезії «Spoke’n’Word on Tour» (кращий хайку було інстальовано у варшавському метро серед переможців з усього світу). Учасниця фестивалів «Ватерлінія», «Березневі коти», «De Libertate», «Трипільське літо», «Йогансен-фест», заходів порталу «Літфест», «Форуму видавців у Львові» та фестивалю «Книжковий Арсенал», художньо-поетично-видавничого проекту «Сни Salve». Член організаційної ради фестивалю відеопоезії «CYCLOP» і проекту «Поетична пошта». Ініціатор і куратор заходів за участю поетів, музикантів і акторів: «Сітар, табла і поети», «Високосна поезія», «Актори і музиканти читають дітям у Азбуковому Королівстві Магів та Янголів», «Озеленення території», вечора «Попіл і сніг» за мотивами фільму Грегорі Колберта. Куратор поетичної сцени «Мідний Гоголь» на «ГогольFest-2012». Перша публікація – у журналі «ШО» №7-8 (2012)


«ПоЕтично»: Мідна, Богдан-Олег Горобчук, Михайло Жаржайло 
Книгарня «Є» | 23 вересня 18:30 | Київ, вул. Спаська, 5 




0 коментарів

Залишити коментар

avatar