26 Квітня 2024, 21:35 | Реєстрація | Вхід
/ Михайло Жаржайло «Неприпустимі символи» - 2 Грудня 2020

Михайло Жаржайло «Неприпустимі символи»

Категорія: «Події»
Дата: 02 Грудня 2020 (Середа)
Час: 21:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Facebook
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 600


Видавництво KNTXT за сприяння Українського інституту книги запрошує на онлайн-презентацію збірки «Неприпустимі символи» — другої книги віршів українського поета Михайла Жаржайла. Модеруватиме подію Богдан-Олег Горобчук.


Посилання на Facebook-трансляцію з'явиться безпосередньо перед подією.
Кілька цитат про «Неприпустимі символи»:

«Це наукова фантастика, sci-fi, але у віршах, тобто у формі внутрішнього мовлення» 
Маша Семашина

«Здається, цю збірку здатен осягнути лише той, хто пережив кілька криваво-кремнієвих боїв із військами корпорації «Скайнет». Або побував у матриці й зумів-таки з неї повернутися в жорстку, колючу, неприємну дійсність»

«Місце, де нехтується граматичними та смисловими конвенціями, де вони здатні до пере-творення».

«В этих текстах есть удивительная легкость, они не требуют моментального отклика от читателя, не вовлекают в интенсивный аффект, но показывают-намечают точки-состояния на такой же легкой, как будто бы левитирующей ментальной карте»
Галина Рымбу

Під час презентації глядачі матимуть змогу послухати вірші, поставити автору запитання, а також поспілкуватися зі співтворцями книжки — дизайнеркою Валерією Городчаніною, видавчинею Єкатериною Дерішевою, редакторкою Анною Свентах, а також з авторами передмов та післямов Янісом Сінайко, Ґаліною Римбу, Машою Семашиною та Богданом-Олегом Горобчуком.

Погортати та замовити книжку (передзамовлення триває до 2 грудня) можна за посиланням: https://kntxt.online/peredzamovlennya



0 коментарів

Залишити коментар

avatar