27 Квітня 2024, 05:26 | Реєстрація | Вхід
/ 19 липня: Читання вголос. Live-проект «Музей.Summertime» (м.Київ) - 19 Липня 2013

19 липня: Читання вголос. Live-проект «Музей.Summertime» (м.Київ)

Категорія: «Події»
Дата: 19 Липня 2013 (П'ятниця)
Час: 11:59
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1098




Пригадайте свої відчуття, коли вам востаннє читали вголос. Дід, літо, цвіркуни... Мама, температура, чай з малиною... Приятелі, табір, страшилки... Шалений поет на книжковому фестивалі... Або вже й не виходить пригадати. Та воно все живе і десь ворушиться у глибині. 
 
«Музей з левами» і ведуча «Радіо Рокс» Соня Сотник запрошують вас оживити почуття - в атмосфері, насиченій смислами й емоціями! Live-проект «Музей. Summertime». Щоп'ятниці після робочого дня зустрічаємося в залі кольорових крісел і читаємо вголос хорошу книгу. 
 
Формат і настрій будемо творити разом!



«Музей. Summertime»
19 липня, 18:30-19:30

Вхід вільний.
Попередня реєстрація: namumuseum@gmail.com, тел. 278-74-54

Національний художній музей України 
Адреса: Київ, вул. М. Грушевського, 6
Сайт: http://namu.kiev.ua/ua.html




Про проект

У Київському музеї відроджують читання вголос

З 19 липня в Національному художньому музеї України стартує live-проект «Музей.Summertime». Спеціально для цієї мети в музеї створили зал кольорових крісел, в якому щоп'ятниці гості зможуть почитати і послухати книги.

Мета проекту - відродити стару добру традицію читання, як це було раніше в культурних салонах. Читання є культурним і емоційним обміном між людьми, і музей має до цього пряме відношення, оскільки він займається не тільки зберіганням матеріальних цінностей, але і формуванням добрих традицій.

До проекту вже хочуть приєднатися відомі люди, серед яких є поети і актори. А надалі, за словами організаторів, і у слухачів буде можливість почитати на публіку.

Книги будуть підбиратися так, щоб були актуальні і цікаві слухачам. Будуть читатися як твори сучасної літератури, так і класичної.

Для того, щоб стати учасником проекту «Музей. Summertime», необхідно заздалегідь записатися. Акредитацію, за словами Олена Гончарук, ввели для комфортного самопочуття глядачів і читця.

Читати і слухати книги в залі кольорових крісел в Національному художньому музеї будуть до кінця літа. Однак, організатори стверджують, якщо глядачам сподобається, він може тривати далі.

Джерело: Факти


0 коментарів

Залишити коментар

avatar