24 Квітня 2024, 12:24 | Реєстрація | Вхід
/ 20 червня: Квартирник "Літо. Поезія. Музика." (м.Київ) - 18 Червня 2013

20 червня: Квартирник "Літо. Поезія. Музика." (м.Київ)

Категорія: «Події»
Дата: 18 Червня 2013 (Вівторок)
Час: 15:02
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1122



20 червня о 19.00 у креативному просторі "Часопис” Фонд Арсенія Яценюка в рамках Мистецького клубу «Обличчя» ініціює вечір поезії та музики.

У програмі: презентація книги Оксани Боровець „Маршрутка 417 або Дерево будд” за участю відомого бандуриста Джусь Ярослава та музиканта гуртів „Dudar Band” та "Веселі вуйки” Максима Бережнюка.

На гостей чекають сумні вірші, весела проза, мелодекламація, авторська музика, кавери та імпровізації на українські, світові та ретро-хіти, рок-балади та електронні композиції на етнічних українських народних інструментах.

Реєстрація на подію обов’язкова!
Кількість місць обмежена. Для реєстрації перейдіть за лінком: http://goo.gl/fl6AU


Місце проведення:
 
вул. Льва Толстого, 3 (креативний простір "Часопис"). 
Участь безкоштовна.

Подія Вконтакті: http://vk.com/lito_poezia_muzyka



ДЛЯ ІНФОРМАЦІЇ:

Мистецький клуб „Обличчя”, започаткований Фондом Арсенія Яценюка «Відкрий Україну» в партнерстві з креативним простором „Часопис”, – це регулярні відкриті зустрічі з українськими та закордонними письменниками, музикантами, художниками, дизайнерами, режисерами, фотографами та іншими представниками культури. Щомісяця проводяться літературні читання, творчі зустрічі, майстер-класи, кінопокази, музичні вечори та виставки.

Оксана Боровець - поетеса, співорганізатор міжнародного фестивалю "Каштановий дім”, редактор однойменного альманаху, організатор мистецьких квартирників "ЗвиЧАЙні вірші”. Автор поетичних збірок "Трамвайні коні” (2008), "Маршрутка 417 або Дерево будд”, (2012), аудіозбірки віршів "Хрестики-нулики” (2009).

Ярослав Джусь - український бандурист, композитор, аранжувальник, ді-джей, лауреат всеукраїнських та міжнародних конкурсів, півфіналіст та володар призу глядацьких симпатій головного шоу країни "Україна має талант-2”, засновник гурту "Шпилясті кобзарі”. Ініціатор створення продюсерської інноваційної мистецької агенції розвитку бренду "Україна”, один з напрямів якої – бандура по-новому ("Bandura STYLE”).

Максим Бережнюк - музикант, що грає більш як на п’ятдесяти традиційних духових інструментах, серед яких: окарина, телинка, пан-флейта, дримба, кавал, флояра, фрілка, ріжок, коза (українська волинка). Учасник та лауреат Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів та фестивалів. Його гру на українських духових інструментах можна почути у піснях таких гуртів: "Олег Скрипка та Ле Гранд Оркестра", "Та Рута", "MERVA", "Астарта", "SkyTrix", "Ляпис Трубецкой".

Джерело: openukraine.org



0 коментарів

Залишити коментар

avatar