28 Березня 2024, 14:40 | Реєстрація | Вхід
/ Проект "Рими і ритми" на Країні Мрій у Львові - 10 Жовтня 2015

Проект "Рими і ритми" на Країні Мрій у Львові

Категорія: «Фестивалі»
Дата: 10 Жовтня 2015 (Субота)
Час: 16:00
Місто: Львів
Місце: Музей народної архітектури та побуту у Львові
Адреса: Шевченківський гай
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: Оксана_Боровец
Кількість переглядів: 889


10 жовтня на Країні Мрій у Львові ви почуєте витончене поєднання поезії і музики. Є речі, які варто сприймати у чистому вигляді. А є такі, які від поєднання з іншими сполуками набувають нових властивостей і змісту. Саме цей принцип лежить в основі авторського проекту з мелодекламації «Рими і ритми».

Захід презентує глядачам Літературної сцени лірику та гумористичні оповідання Оксани Боровець, вірші у музичному супроводі, а також авторську музику та світові хіти у виконанні Джусь Ярослава (бандура) та Максима Бережнюка (дудук, сопілка). 

Тонка поезія, чарівна музика та чудовий настрій чекають на вас 10 жовтня з 17 до 18 години на Літературній сцені Країни Мрій у Львові.


Учасники проекту:

Ярослав ДЖУСЬ – український бандурист, композитор, півфіналіст та володар призу глядацьких симпатій головного шоу країни "Україна має талант-2”, засновник гурту "Шпилясті кобзарі”. Ініціатор проекту розвитку бренду бандури в Україні BANDURA STYLE.

Оксана БОРОВЕЦЬ – головний редактор журналу «Мугунхва» Корейського культурного центру, організатор мистецьких квартирників «звиЧАЙні вірші» та клубу вільної критики Proмова Club, автор поетичних збірок "Трамвайні коні" та "Маршрутка 417 або Дерево будд".

Максим БЕРЕЖНЮК – мультиінструменталіст, віртуозний виконавець на традиційних духових інструментах України та народів світу. Засновник та фронтмен гурту the Dоох. Сесійний музикант гуртів: «Ляпіс Трубєцкой», ТНМК, «ВВ», «Ле Гранд Оркестр» Олега Скрипки.


10 жовтня (субота). Початок о 17:00. Вхід на територію - за умовами Фестивалю.
Сайт фестивалю «Країна мрій» у Львові: http://krainamriy.com/
м. Львів, Музей народної архітектури та побуту у Львові, Шевченківський гай


0 коментарів

Залишити коментар

avatar