17 Квітня 2024, 00:55 | Реєстрація | Вхід
/ Проект "Тканина віршів" збирає вірші до 30 квітня! - 26 Квітня 2013

Проект "Тканина віршів" збирає вірші до 30 квітня!

Категорія: «Новини»
Дата: 26 Квітня 2013 (П'ятниця)
Час: 12:48
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1163



Оголошується набір поезій для проекту Вікторії Черняхівської "Тканина віршів”, який буде проект буде представлений на Творчій лабораторії "Манускриптум” на Книжковому Арсеналі.


Щоб взяти участь, надсилайте на 4ernyahivska@gmail.com від 1 до 10 власних віршів (інтимна лірика українською мовою), за їх мотивами будуть створені текстильні ілюстрації.
Останній день надсилання віршів для проекту – 30 квітня 2013 р.

Надаючи свої твори, ви тим самим дозволяєте оприлюднити їх під час презентації проекту, зокрема в інтернеті. Ваші авторські права зберігаються за вами, всі поезії будуть підписані. Тож у листі необхідно вказати ім’я автора або псевдонім.

У зв’язку з великою кількістю авторів, охочих надіслати неримовану поезію, верлібри також прийматимуться до розгляду! Верлібри відбиратиме поет і видавець Юрій Завадський. Отож, до 30 квітня включно надсилайте на 4ernyahivska@gmail.com власну інтимну лірику (і римовану, і неримовану).

Вже 20 травня на цій сторінці буде опубліковано список поетів, чиї поезії будуть представлені на фестивалі.

Це вже другий етап проекту. Як відбувався перший – дивіться на сторінці "Тканина віршів”: http://cherniakhivska.com/tkanyna-virshiv/. Автори, які вже брали участь, можуть вдруге пропонувати свої твори.


За детальнішою інформацією звертайтеся до Вікторії Черняхівської:
4ernyahivska@gmail.com
+380663517704


0 коментарів

Залишити коментар

avatar