29 Березня 2024, 12:45 | Реєстрація | Вхід
/ До 30 серпня проходитиме прийом заявок на конкурс “Краща книга України”. - 27 Липня 2012

До 30 серпня проходитиме прийом заявок на конкурс “Краща книга України”.

Категорія: «Конкурси»
Дата: 27 Липня 2012 (П'ятниця)
Час: 12:07
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1531



Держкомтелерадіо України оголосило новий Всеукраїнський конкурс "Краща книга України”, згідно з яким у різних номінаціях нагороджуватимуться найкращі вітчизняні книжкові видання. Про це УНН повідомили у прес-службі комітету.

Держкомтелерадіо України затвердило Положення про Всеукраїнський конкурс "Краща книга України”, метою якого є визначення найкращих вітчизняних книжкових видань за художнім рівнем і поліграфічним виконанням, популяризація сучасних технологій в їх оформленні, підвищення ролі книги в суспільстві.

Згідно з Положенням, конкурс проводитиметься щорічно, а подані до 30 серпня на адресу Держкомтелерадіо України екземпляри видань розглядатимуться в номінаціях "Моя країна”, "Життя славетних”, "Світ дитинства”, "Арт-книжка”, "Проза”, "Поезія” тощо.

Журі оцінюватиме зміст книги, рівень її редакційно-видавничої підготовки, оригінальність дизайнерського рішення, суспільну та професійну значущість видання тощо. Результати конкурсу будуть оголошуватися в рамках проведення Київської міжнародної книжкової виставки "Книжкові контракти”.

Видання, визнані "Кращою книгою України”, представлятимуться на міжнародних виставках.

Нагадаємо, книжкові видання на конкурс і матеріали до них із зазначенням "Всеукраїнський конкурс "Краща книга України” необхідно направити до 30 серпня на адресу Держкомтелерадіо України (01001, м. Київ, вул. Прорізна, 2; контактний телефон – 278-82-27).



0 коментарів

Залишити коментар

avatar