28 Березня 2024, 10:33 | Реєстрація | Вхід
/ 12-13 квітня: «Заборона на заборони!» (м, Донецьк, м. Запоріжжя) - 6 Квітня 2011

12-13 квітня: «Заборона на заборони!» (м, Донецьк, м. Запоріжжя)

Категорія: «Події»
Дата: 06 Квітня 2011 (Середа)
Час: 10:55
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1385



12-13 квітня, на честь 50-річчя польоту першої людини у відкритий космос, в Донецьку та Запоріжжі пройде відкритий слем-турнір на захист свободи слова та мислення.

Занепокоєні загрозою встановлення цензури в Україні, поети із Києва, Харкова, Львова, Донецька. Запоріжжя, Одеси, Луганська, Дніпропетровська та Чернівців змагатимуться, щоб відгранити свою майстерність і закликати всіх гурманів сучасного мистецтва до рішучого протесту проти Закону на захист громадської моралі. Спеціальний гість турніру – поет, публіцист та музикант Павло Коробчук, переможець десятка літературних слемів.

Космічний слем-турнір ініційований Правозахисним центром «Поступ» в рамках громадської компанії проти встановлення цензури ЗМІ і здобутків мистецтва в Україні і проводиться за підтримкою Інституту Відкритого Суспіфльства (Open Society Institute).

Під час турніру глядачів очікує шквал якісної поезії, забійний музичний супровід, презентації книг, Літературні перфоманси і містифікації. Окрім того, активістами Компанії буде ініційовано суспільні дискусії стосовні небезпекуи встановлення цензури в Україні.

Організатори також збиратимуть підписи під зверненням до Президента України, Уповноваженому Верховної ради України з питань прав людини, депутатам Верховної Ради з вимогою направити на аналіз Закон про захист суспільної моралі в Конституційний суд і Парламентську асамблею Ради Європи (ПАРЄ).

Слем-турнір «Запрет на запреты» відбудеться:
у Донецьку – 12 квітня, 19: 00 DETROIT MUSIC CITY (проспект Ілліча, 21в);
Організатори – Єлизавета Несова, Ярослав Мінкін, Володимир Вакуленко-К.
У Запоріжжі – 13 квітня, 14. 30, 2-й корпус ЗНУ (вул.. Жуковського, 66);

Організатори – Олесь Барліг, Віра Шварц, Ярослав Мінкін, Володимир Вакуленко-К.
Координатор турніру – Ярослав Мінкін, Куратор – Володимир Вакуленко-К




3 коментарів

avatar
Опечатка "до рішучоо"
avatar
таак и запишем.

Залишити коментар

avatar