25 Квітня 2024, 11:01 | Реєстрація | Вхід
/ У Вінниці в Домі поета співали вірші - 1 Березня 2011

У Вінниці в Домі поета співали вірші

Категорія: «Новини»
Дата: 01 Березня 2011 (Вівторок)
Час: 18:19
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1376


У суботу, 26 лютого, до Вінниці приїздили столичні поети-літфестовці Анна Малигон та Андрій Мединський. Крім традиційного читання віршів, лунали поезії й під музичний супровід.


- Для мене усе почалося саме з музики. Десь у другому класі я почав навчатися грі на гітарі. Щойно вивчив декілька акордів, одразу ж почав писати пісні. Серйозно займатися поезією почав у 2005 році, чим власне займаюся і зараз, - розповідає Андрій Мединський. – Мої пісні - це такий собі побічний ефект від написання віршів. Хоча музичних надбань зовсім мало, та все ж вони подобаються людям.

Поетеса Анна Малигон більш традиційно ознайомила вінничан зі своєю модерново-депресивною творчістю. Поезії дівчини наповнені відвертістю, але в той же час сповнені загадковістю. Свої праці вона називає нормальними чоловічими віршами.

- Настрій своєї творчості пояснити не наважуюся. Це щось з середини. Для мене абсолютно не властива жіноча поезія, тому пишу іншим стилем, більш чоловічим, - розповідає Анна Малигон. - Взагалі, намагаюся писати про те, що важко висловити словесно. Такі настрої, як у мене, важко записуються. Є поезія думка, почуття та емоція. Так от моє – це почуття. Коли закохуюся, то стан цей протікає довго, а закінчується трагічно. Напевно звідси і такі вірші. Раніше писала дуже багато, впіймала якусь таку хвилю натхнення напевно. А от зараз набагато важче знайти натхнення.

Кияни сказали, що їм надзвичайно сподобалося у Вінниці і вони сподіваються знайти прихильників своєї творчості у нашому місті.

- Раніше у Вінниці бував лише раз. Приїздив на конкурс «Малахітовий носоріг», - говорить Андрій. – Мене здивувала і приємно вразила атмосфера зібрання. Повний зал на літературному конкурсі у столиці буває дуже рідко, а у вас вільних місць абсолютно не було. Не розбалуваний і вдячний глядач - це завжди радує.

Джерело: http://vn.20minut.ua 



2 коментарів

avatar
Да-с, регионы рулят )) Кстати, Андрей, надо тебе заявку на Вертифест подать.
avatar
Да вот я все в раздумьях))))

Залишити коментар

avatar