Litcentr: Нова система публікації
Дода_ла: pole_55 11 Серпня 2015 о 11:54 | Категорія: «Новини» | Перегляди: 16276
Матеріал підготува_ла: Поліна Городиська | Зображення: www.litcentr.in.ua
Від тих, хто прагне найкращого, час потребує розвитку. Літцентр рухається уперед і, природньо, потребує змін. Тож команда Літцентру розробила й впроваджує нову систему добору віршів. Вільна публікація текстів перевтілюється в інший формат.
На порталі відкрито прийом поетичних добірок. Мова текстів не регламентується.
Лист-заявка на публікацію має містити:
- ваше ім'я (анонімні матеріали не публікуються);
- коротку творчу біографію;
- фото (чи посилання на сторінку у соціальних мережах);
- добірку поетичних текстів (від 3 віршів).
Просимо також зазначити бажану назву добірки та в темі листа вказати «На розгляд редакції: Ваше ім'я "Назва добірки"».
Надіслані матеріали відправляються на розгляд редколегії ресурсу, що приймає рішення про публікацію обраних текстів.
Група експертів спирається на критерії літературної цінності, новизни художнього задуму та професійності поданих текстів. Тексти не рецензуються. Редакційна колегія має право не пояснювати причину відмови в публікації.
До редакційної колегії входять поети та письменники з різних регіонів країни. Серед них Антон Полунін, Сергій Стойко, Дмитро Аверьянов, Марія Банько, Іван Кулінський, Ніна Паламарчук та Євген Півень. Команда редакторів в перспективі поповнюватиметься новими обличчями.
Поетичні добірки просимо надсилати персонально одному з обраних редакторів: http://litcentr.in.ua/index/0-49
З теплом та повагою,
Команда Літературного порталу Litcentr