20 Травня 2024, 02:27 | Реєстрація | Вхід
/ Вечір нестримної поезії «Треш без меж» - 14 Березня 2020

Вечір нестримної поезії «Треш без меж»

Категорія: «Події»
Дата: 14 Березня 2020 (Субота)
Час: 20:00
Вартість: 100 грн.
Місто: Київ
Місце: АРТ-паб «Mольфарня»
Адреса: вул. Хорива, 43/23
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав:
Кількість переглядів: 531


Дорогі наші, любі та неповторні друзі! Маємо для вас чудову новину! 

У суботу, 14 березня, ми проведемо черговий вечір від ЗНАЙ НАШИХ спільно з АРТ-пабом «Мольфарня». Черговий – але не зовсім черговий. Бо такого у нас ще не було! 
Це буде вечір українського поетичного трешу! 

«Треш без меж» – це і назва нашого вечора, і його мета, і гасло. Усі ваші вірші, які ви соромилися читати на публіку через присутність ненормативної лексики, «пікантність» тематики, «зайвий» натуралізм, «надмірну» чорнуху – на цьому вечорі усі вони вітаються і заохочуються до прочитання. Жодних рамок пристойності у вашій поезії – ви можете заходити так далеко, наскільки сягає ваша фантазія! 

Лише одне обмеження – ваша фантазія повинна виражатися лише у вашій поезії і в жодному разі не в поведінці. 

І одне побажання – трешова поезія – це, в першу чергу, про поезію, а не про трешовість. Вражайте слухачів своїми метафорами, зворотами, епітетами і манерою прочитання, а не трешовою якістю своїх «творінь». 

Приходьте читати, або слухати, або і читати і слухати трешову поезію у суботу, 14 березня, о 19:00 в арт-паб «Мольфарня» (вул. Хорива, 43/23). Вартість входу – 100 грн. 

Для тих, хто бажає виступити із власним трешовим поетичним доробком або ж трешовими віршами улюбленого автора – ось посилання для реєстрації https://docs.google.com/forms/d/17kkPp50otRjbj7OjQxDiu9UnEBO3bVKhOmfxfYJgRVc/edit 

До зустрічі наступної суботи у Мольфарні! 

Увага! Зверніть увагу, що особи віком до 18 років на захід допущені не будуть. Тому неповнолітніх дітей рекомендуємо із собою не брати =) 

P.S. Організатори залишають за собою право відмовити в участі в заході без пояснення причин. 

Посилання на подію у фесбуці: https://www.facebook.com/events/237345094091676/


0 коментарів

Залишити коментар

avatar