29 Березня 2024, 10:06 | Реєстрація | Вхід
/ Свідки мовчання: українські поети 70-80-х років - 20 Жовтня 2018

Свідки мовчання: українські поети 70-80-х років

Категорія: «Події»
Дата: 20 Жовтня 2018 (Субота)
Час: 15:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Публічна бібліотека імені Лесі Українки
Адреса: вул. Тургенєвська, 83-85
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 956


Мистецько-просвітницьке об'єднання ЗНАЙ НАШИХ запрошує вас на черговий тематичний захід, присвячений українській поезії.

Цього разу поговоримо про два покоління українських поетів, яким випало жити і писати в епоху пізнього совка. Про тих, які прийшли після напрочуд яскравого і знакового в літературі покоління шестидесятників і були змушені або розвивати, або долати в собі шестидесятницьку парадигму - і, при всьому цьому, опонувати до потворного соцреалізму, який остаточно позбавився творчого начала. Про семидесятників - авторів, які шукали себе в найбільш невиразному десятилітті брєжнєвського застою і періоді міжчасся української поезії, поміж екзистенційними шестидесятниками і постмодерними восьмидесятниками. Про Грицька Чубая, Олега Лишегу, Тараса Мельничука, Наталку Білоцерківець та інших. А також про тих, котрі розхитували фундамент соцреалізму в умовах перебудови та гласності - покоління восьмидесятників. Про авторів Бу-Ба-Бу з їхньою нарочитою деструктивністю. Про інтелектуалів Івана Малковича та Ігора Римарука. Про найпоетичнішого киянина Аттилу Могильного. Про реінкарнацію Антонича - закарпатського поета Петра Мідянку. І про всіх, кого спроможемося згадати.

Отож, 20 жовтня на 16-у год. готуйте твори улюблених поетів 70-80-х років і гоу до нас!
У Публічну біблуотеку імені Лесі Українки (вул. Тургенєвська, 83-85).
Має бути весело та цікаво! А з Вами - ще веселіше та цікавіше!

Увага! Хто захоче представити улюбленого автора 70-80-х рр. - реєструйтеся за посиланням! Кількість місць обмежена! Посилання: docs.google.com/forms/d/17kkPp5...



0 коментарів

Залишити коментар

avatar