29 Квітня 2024, 18:46 | Реєстрація | Вхід
/ Автограф-сесія Сергія Жадана й Олега Каданова - 22 Листопада 2018

Автограф-сесія Сергія Жадана й Олега Каданова

Категорія: «Події»
Дата: 22 Листопада 2018 (Четвер)
Час: 17:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Запоріжжя
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: пр. Соборний, 137
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 707


Книгарня «Є» та рекламна агенція «Pyromida» запрошують на прес-конференцію учасників проекту «Лінія Маннергейма» з нагоди всеукраїнського туру «Бої без правил» та автограф-сесію Сергія Жадана й Олега Каданова. Захід відбудеться 22 листопада. Початок – о 16:00.

«Лінія Маннергейма» – музичний експериментальний проект, створений харків’янами Сергієм Жаданом, Олегом Кадановим («Оркестр Че», «Мантри Керуака») та Євгеном Турчиновим («Собаки в Космосі», «Барабашоу»). Проект поєднує в собі атмосферне гітарне та електронне звучання й глибоке текстове наповнення. В листопаді проект вирушв в новий концертний тур містами України, під час якого презентують новий сингл «Бої без правил», що був записаний влітку цього року.


22 листопада запоріжці зможуть почути наживо «Лінію Маннергейма». Концерт відбудеться в Рок-клубі «ROCK SICH». А о 16:00 запрошуємо на прес-конференцію до Книгарні «Є» та автограф-сесію з новими книжками «Не я, а той» Олега Каданова (видавництво Vivat) і «Антена» Сергія Жадана (видавництво Meridian Czernowitz), а також перевидання культового роману «Ворошиловград» (видавництво «Клуб Сімейного Дохвілля»), за яким нещодавно вийшов на екрани фільм «Дике поле».


Запорізька Книгарня «Є», пр. Соборний, 137. Тел.: (0612). Вхід вільний.


0 коментарів

Залишити коментар

avatar