29 Березня 2024, 15:35 | Реєстрація | Вхід
/ Сергій Жадан, Олег Каданов та Євген Турчинов - 25 Листопада 2018

Сергій Жадан, Олег Каданов та Євген Турчинов

Категорія: «Події»
Дата: 25 Листопада 2018 (Неділя)
Час: 17:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Тернопіль
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Валова, 7-9
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 755


Книгарня «Є» запрошує на прес-конференцію Сергія Жадана, Олега Каданова та Євгена Турчинова з нагоди всеукраїнського туру з гуртом «Лінія Маннергейма» на підтримку нового альбому «Бої без правил». Захід відбудеться 25 листопада за участю авторів. Початок – о 17:00. Модератор – Юрій Матевощук.

25 листопада до Тернополя завітають учасники викличного музичного гурту «Лінія Маннергейма» Сергій Жадан, Євген Турчинов та Олег Каданов з презентацією нового проекту «Бої без правил». Нові треки «Лінії Маннергейма» – крок у бік християнського гіп-гопу, потужна суміш життєвих правил та принципів,замішаних на протестантській етиці. Правила поведінки та збереження духовної рівноваги в умовах тотального побутового апокаліпсису. Дебютний міні-альбом Лінії Маннергейма «Де Твоя Лінія?» побачив світ наприкінці лютого.


«Лінія Маннергейма» – це український spoken word гурт, творцями якого стали Сергій Жадан, Олег Каданов, Євген Турчинов та Дмитро Зінченко. Нагадаємо, Олег Каданов відомий за участю в гурті Оркестр Че, а Євген Турчинов та, власне, Сергій Жадан разом грають у колективі «Жадан і собаки».


Тернопільська Книгарня «Є», вул. Валова, 7-9. Тел.: (0352) 254 459


0 коментарів

Залишити коментар

avatar