26 Квітня 2024, 10:23 | Реєстрація | Вхід
/ Читанка книги «Хто росте у саду» англійською мовою - 25 Березня 2018

Читанка книги «Хто росте у саду» англійською мовою

Категорія: «Події»
Дата: 25 Березня 2018 (Неділя)
Час: 13:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Книгарня Старого Лева. Kyiv Edition
Адреса: вул. Прорізна, 10
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1005


25 березня, у неділю, у книгарні-кав’ярні «Видавництва Старого Лева» Освітня Група Хелен Дорон у рамках всесвітнього проекту «Юні Герої» (Young Heroes) влаштовує читанку для дітей. Разом із викладачами школи будемо читати книжку Катерини Міхаліциної та Оксани Були «Хто росте в саду» (Who Grows in the Garden) в англійському перекладі, яка вийшла у «Видавництві Старого Лева». Вхід вільний. 

3 квітня стартує всесвітня соціальна кампанія «Young Heroes». Її мета – надихнути дітей розкрити в собі героя та зрозуміти наскільки впливові вони насправді. «Герой – це той, хто використовує свої здібності, щоб зробити життя кращим для інших. Кожна дитина має потенціал, щоб стати героєм», – говорить Хелен Дорон, засновник і генеральний директор компанії.

«Заохочення дітей стати кращими громадянами світу є однією з цінностей компанії, – підкреслює Віра Чуб, Національний координатор «Англійська Хелен Дорон» в Україні. – Тому ми виходимо за межі викладання англійської мови і звертаємо увагу на важливість піклування про інших людей, про свою місцеву громаду, про всіх тварин і навколишній світ взагалі. Ми прагнемо надихнути дітей та підлітків повірити у свої сили, що саме вони можуть очолити процес змін у своєму районі чи місті».


«Хто росте в саду» – наступна книжка із серії пізнавальних книжок про дерева, яку створюють письменниця Катерина Міхаліцина та художниця Оксана Була. Першою була «Хто росте у парку», яку 2016 року обрали до щорічного каталогу книжкових рекомендацій у галузі міжнародної дитячої та юнацької літератури «Білі круки» («The White Ravens»). «Хто росте в саду» – не лише неймовірно цікава мандрівка садом, в якій читачі дізнаються, чим особливі плодові дерева і як їх розпізнати, це розповідь про пошук дому і свого місця у світі, про те, що тільки пізнавши своє коріння, ти можеш зрозуміти правду про себе справжнього. Вік: 3-7 років.


25 березня. Початок о 12:00. Київ, Книгарня Старого Лева. Kyiv Edition, вул. Прорізна, 10


0 коментарів

Залишити коментар

avatar