25 Квітня 2024, 14:55 | Реєстрація | Вхід
/ Київ | «Усміхаки»: презентація книги Лариси Денисенко - 4 Березня 2018

Київ | «Усміхаки»: презентація книги Лариси Денисенко

Категорія: «Події»
Дата: 04 Березня 2018 (Неділя)
Час: 13:00
Вартість: обов'язкова реєстрація
Місто: Київ
Місце: Книгарня Старого Лева. Kyiv Edition
Адреса: вул. Прорізна, 10
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 802


У неділю, 4 березня, о 12:00 у київській книгарні-кав’ярні «Видавництва Старого Лева» письменниця, юристка та правознавиця Лариса Денисенко презентує книжку «Усміхаки» для дітей та батьків. Авторка поділиться своїм досвідом виховання та турботи про песиків, а ілюстраторка видання Марія Фоя разом із наймолодшими гостями зустрічі створюватиме малюнки усміхак за допомогою пластиліну. Також на презентацію завітає співзасновниця спільноти «Хочусобаку» Євгенія Драч. Вона розповість, як вони разом із волонтерами перевіряють, чи готова людина мати собаку, і якими якостями має володіти, щоб стати зразковим другом для пса. 


«Усміхаки» – це не просто книжка про собак, а інструкція, як знайти найкращого друга. Лариса Денисенко розповідає про догляд за собакою прямо і не приховуючи правди. Адже песики – це не пухнасті іграшки, а живі істоти із характером та інстинктами. Вчені стверджують, що у дорослого пса інтелект трирічної дитини. І тільки від господарів залежить, який характер матиме ця дитина, буде вона злюкою чи усміхакою.

«У цій книжці я ділюсь досвідом, – розповідає Лариса Денисенко. – Я не зоолог і не кінолог, не ветеринар, і я відкрито говорю про це. З будь-якими питаннями дресирування, виховання та хвороб потрібно звертатися до професіоналів. Але я можу лише поділитися досвідом, адже собаки зі мною усе моє життя. Фактично, ніколи не було такого, щоб я не мала собаки».

«Усміхаки» допоможуть дітям та їхнім батьками зрозуміти, чи готові вони до того, щоб мати песика. Будемо раді бачити вас та ваших чотирилапих друзів!


Реєстрація - за цим посиланням https://goo.gl/HmmiEK
4 березня. Початок о 12:00. Київ, Книгарня Старого Лева. Kyiv Edition, вул. Прорізна, 10


0 коментарів

Залишити коментар

avatar