29 Квітня 2024, 19:15 | Реєстрація | Вхід
/ 25 письменників до 25-річчя Незалежності - 22 Серпня 2016

25 письменників до 25-річчя Незалежності

Категорія: «Події»
Дата: 22 Серпня 2016 (Понеділок)
Час: 18:30
Вартість: Вхід: вільний
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Лисенка, 3, метро «Золоті ворота»
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1203


22 серпня Україна отримає подарунок до свого 25-річчя – книжку «Я like Україну!»

До збірки увійшли твори 25-ти українських письменників, яких ви добре знаєте – Андрія Куркова, Юрка Винничука, Андрія Кокотюхи, Ірен Роздобудько, Сашка Лірника, Любка Дереша, Володимира Лиса, Лариси Денисенко, Анатолія Дністрового та інших. Які люблять Україну — кожен свою і кожен по-своєму, і саме про цю любов вони пишуть.

Двоє з авторів збірки — Артем Чех та Геннадій Молчанов — свою любов до України довели зі зброєю в руках на східному фронті, а один — Андрій Миронюк — загинув за неї у Донецькому аеропорту. 

Ініціатором та головним партнером видання став телеканал ICTV, уклали збірку Брати Капранови, видали спільно видавництва «Нора-Друк» та «Зелений Пес».


У Книгарні «Є» ви зустрінетеся з Олександром Богуцьким, генеральним директором каналу ICTV, якому належить ідея видання, з укладачами Братами Капрановими та авторами збірки. У вересні збірку буде презентовано у львівській Книгарні Є, а згодом представлено на Форумі видавців.

Автори збірки: 

Андрій Кокотюха, Ірен Роздобудько, Брати Капранови, Сашко Лірник, Юрко Винничук, Антон Санченко, Лариса Денисенко, Артем Чех, Вікторія Гранецька, Маркіян Камиш, Анатолій Дністровий, Євген Положій, Марина Гримич, Володимир Лис, Світлана Поваляєва, Марися Нікітюк, Олексій Волков, Геннадій Молчанов, Андрій Миронюк, Артем Чапай, Андрій Курков, Макс Кідрук, Любко Дереш, Сергій Батурин, Олена Захарченко


22 серпня. Початок о 18:30. Вхід, вільний | Київ, вул. Лисенка, 3, метро «Золоті ворота»


0 коментарів

Залишити коментар

avatar