19 Квітня 2024, 06:54 | Реєстрація | Вхід
/ 19 вересня: Фестиваль відеопоезії «CYCLOP» на «Гогольфесті» - 8 Вересня 2014

 19 вересня: Фестиваль відеопоезії «CYCLOP» на «Гогольфесті»

Категорія: «Події»
Дата: 08 Вересня 2014 (Понеділок)
Час: 11:53
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1584





11-21 вересня в Києві пройде Міжнародний фестиваль сучасного мистецтва «ГогольФест». У програмі фестивалю - концерти, перформанси, театральні вистави, виставки, кінопокази. Відбудеться афте-паті від Koktebel Jazz Fest, пройде фестиваль електронної музики від лейблу Ultra Vague Recordings, показ кращої української соціальної реклами від "MolodiyaFestival" і багато іншого.

"Це презентація в Україні найкращих зразків сучасного українського та світового мистецтва, акумуляція потужних творчих та інтелектуальних ресурсів, якісна презентація українського мистецтва на світовому рівні, а також формування творчого середовища, здатного стати дієвим центом розвитку українського мистецтва", - кажуть організатори.

Команда Фестивалю «CYCLOP» теж робить свій внесок у програму «Гогольфесту» - знайомитимемо із молодим напрямком кіномистецтва – Відеопоезією. Ви вже могли десь про неї чути. ) Ми вам її покажемо! Для показу на «Гогольфесті» підготували блок найцікавіших зразків українських та закордонних видеопоетичних робіт.

Готові також говорити. На проект запрошено режисерів відеопоез-переможців та учасників фестивалю «CYCLOP», що поділяться досвідом та нюансами створення відеопоетичного твору. Окрім того - оговоримо найпоширеніші проблеми, помилки відеопоетів-початківців й розповімо про специфіку жанру та різницю українських і закордонних відеопоетичних робіт.


Маєте питання щодо відеопоезії? 
Приходьте із ними на наш показ! 
Відповімо, оговоримо!)

Коли: 19 вересня | 21:30-23:00.
Де: Арткластер «ВИДУБИЧІ», вул. Інженерна 7В
Анонс на сайті Фестивалю відеопоезії «CYCLOP»: 


1 коментарів

avatar
Фото: Поліна Городиська, Олена Самойленко
- https://www.facebook.com/media....&type=1
- http://vk.com/album-29573300_202900950

Залишити коментар

avatar