21 Вересня 2024, 02:50 | Реєстрація | Вхід
/ Резиденція «Тихий центр» строком 7-18 днів | Харків - 10 Грудня 2024

Резиденція «Тихий центр» строком 7-18 днів | Харків

Категорія: «Конкурси»
Дата: 10 Грудня 2024 (Вівторок)
Час: 00:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Харків
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 426


Резиденція «Тихий центр» пропонує простір для проживання і творчості у квартирі в центрі Харкова строком 7-18 днів із 25 вересня до 10 грудня 2024 року. 

Під час резиденції учасники зможуть попрацювати над власними проєктами, а також дослідити унікальний простір району Задержпром’я. Квартира знаходиться в історичній забудові 1920х-1930х років, розташованій поряд із Держпромом - першим українським модерністським хмарочосом. Богемний характер району позначають назви - вулиці Леся Курбаса, Юри Зойфера, Культури, проспект Науки та ін. Поряд знаходиться знаменитий будинок Слово. 

Оскільки авторка проєкту Вікторія Грівіна працює над дисертацією про життя міста під час війни, резидентам також пропонується написати текст/створити мистецьку рефлексію про дослідження, проживання, «проходжування» Задержпром’я. В майбутньому ці тексти та візуальні роботи учасників зможуть стати частиною літературної збірки або зіна.

Коли: 25.09 - 10.12.2024
Де: м. Харків

Для кого: для авторок/ів, мистців/кинь та представників інших креативних індустрій, що попри складнощі та небезпеку готові досліджувати Харків або інші куточки українського сходу.

Умови: Це приватна малобюджетна ініціатива і, на жаль наразі не передбачає стипендії, але покриває комунальні витрати, та за необхідності може частково компенсувати дорогу для резидентів.

Формат: Під час резиденції учасники будуть самі планувати свій час, працювати над власними творчими проєктами, текстами або мистецтвом, фотографією тощо. Організаторка не буде знаходитись в Харкові, але зможе допомогти із творчими питаннями, дослідженням міста, налагодженням контактів, вільним часом дистанційно. Жителі Харкова і Харківської області також можуть приймати участь в резиденції - особливо, якщо ви хотіли б дослідити саме цей район міста.

NB Заявники мають усвідомлювати відповідальність та ризики подорожі та перебування в Харкові сьогодні. Резиденція знаходиться на 5 поверсі, і, хоча в будинку є укриття, квартира наразі не буде дуже комфортна для маломобільних учасників.

Онлайн заявка: https://forms.gle/RZ7BX54B2uRmYqYNA
Якщо ви маєте запитання - пишіть за адресою garsialorka8@gmail.com


0 коментарів

Залишити коментар

avatar