28 Жовтня 2024, 11:59 | Реєстрація | Вхід
/ Конкурс на здобуття премії Drahomán Prize 2024 - 5 Грудня 2024

Конкурс на здобуття премії Drahomán Prize 2024

Категорія: «Конкурси»
Дата: 05 Грудня 2024 (Четвер)
Час: 00:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Світ
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 143


Розпочався конкурс на здобуття премії Drahomán Prize за 2024 рік

Український інститут спільно з Українським ПЕН та Українським інститутом книги оголосили про початок прийому оголошень у рамках конкурсу Drahomán Prize за 2024 рік.

Заявки на участь у конкурсі можуть подавати перекладачі, у доробку яких є щонайменше один перекладений з української мови та опублікований художній або документальний твір. До списку входять прозові, поетичні, драматичні твори, а також нонфікшн-видання (репортажі, інтерв’ю, біографії тощо). 

Для зголошення на здобуття Премії потрібно заповнити аплікаційну форму, а також надати електронний і паперовий примірники номінованої книжки українською мовою та мовою перекладу. Заявки приймаються до 5 грудня  2024 року включно. 

Перекладена книга має бути видана в іноземному видавництві протягом останніх двох років. Також можлива номінація тандему, якщо перекладачі працювали над одним текстом разом. 
 
Номінувати учасників можуть іноземні культурні та академічні інституції, дипломатичні установи, видавництва, творчі об’єднання та члени Капітули. 

Детальніше про участь в конкурсі: https://pen.org.ua/drahoman-prize-2024-open-call


0 коментарів

Залишити коментар

avatar