08 Вересня 2024, 02:57 | Реєстрація | Вхід
/ Найбільша збірка оповідань «Плането, я тут!» - 31 Серпня 2024

Найбільша збірка оповідань «Плането, я тут!»

Категорія: «Конкурси»
Дата: 31 Серпня 2024 (Субота)
Час: 00:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Україна
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав:
Кількість переглядів: 911


Вітаю, дорогі автори! Мене звуть Батура Сергій (літературний псевдонім S.Batura). Я організатор двох всеукраїнських літературних рекордів, що здобула книга "Босорка" та її неперевершені творці. Є винахідником новітнього літературного жанру "Колективний літературний печворк" у якому і написана книга "Босорка". Це перший роман-печворк, який побачив світ. Зараз "Босорка" номінована на світовий рекорд Гіннеса. 

Оскільки наша команда літературних рекордсменів завершила роботу над "Босоркою", розпочалася робота над колективною збіркою оповідань "Плането, я тут!". Пишемо про власний досвід і на початку осені встановлюємо рекорд України. 

Також, ми запустили міжнародний літературний проєкт, а саме готуємо спільний роман-печворк "Коли часу обмаль", а восени плануємо ще один роман-печворк. 

Сердечно запрошую творчих людей приєднатися до нашої дружньої команди, встановити черговий рекорд України, сколихнути світ власною наполегливістю, сміливістю та безмежним бажанням творити. 

Серед нас члени спілки письменників України та початківці. Українці єднаються незалежно від рівня професіоналізму і допомагають один одному створювати чудові і оригінальні твори. 

Колективний літературний печворк - це створення творів у різних жанрах та стилях. Кожен автор реалізує себе. Долучайтеся до нашої групи рекордсменів. Ми тут: https://t.me/+hGJSFCaP8FM0NWUy


0 коментарів

Залишити коментар

avatar