29 Квітня 2024, 09:57 | Реєстрація | Вхід
/ Віршопліткарка FM | Поетичний конкурс «Плейлист» | 01.02 - 1 Лютого 2024

Віршопліткарка FM | Поетичний конкурс «Плейлист» | 01.02

Категорія: «Конкурси»
Дата: 01 Лютого 2024 (Четвер)
Час: 01:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Світ
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав:
Кількість переглядів: 666


Щомісяця на телеграм-каналі Віршопліткарка FM з’являється добірка аудіодекламацій на 7 віршів різних авторів. І один із них може бути саме вашим. 

Як подати вірш на конкурс? 
Підпишіться на канал: https://t.me/virshoplitkarka/344. У коментарях під закріпленим постом щодо набору віршів залиште ваш поетичний текст українською мовою. Це може бути не тільки римована поезія, а й верлібр чи білий вірш. Тема вільна. 

Як обиратимуть переможців? 
Є два етапи відбору: спершу читацький, потім суддівський. Усі вірші, які наберуть 12 і більше реакцій підписників каналу, потраплять на оцінювання до суддів. Цього разу суддями є такі поети: Ніколассон, Юлія Вротна, Сашко Середа, Лана д'Арк. 

7 віршів, які наберуть найбільшу кількість балів від суддів, стануть переможними й отримають професійні треки з декламаціями. 

Коли результати? 
1 лютого набір на конкурс буде завершено, за роботу візьмуться судді. До 12 лютого на каналі будуть опубліковані результати. У проміжку від оголошення результатів і до кінця лютого на каналі буде опублікований плейлист із сімома професійними декламаціями. Добірка буде поширена також на поетичній платформі OWL Hub, і на каналі "Храм поезії". 

Мета конкурсу 
Ми прагнемо популяризувати сучасну українську поезію, тому створюємо треки з текстами віршів, які зручно прослуховувати в навушниках чи без у будь-який зручний момент. Крім того, автори отримують нову аудиторію та шляхи популяризації власної творчості.


0 коментарів

Залишити коментар

avatar