27 Квітня 2024, 12:22 | Реєстрація | Вхід
/ Конкурс рукописів «Fucking Genius Poetry» - 2024 - 8 Серпня 2024

Конкурс рукописів «Fucking Genius Poetry» - 2024

Категорія: «Конкурси»
Дата: 08 Серпня 2024 (Четвер)
Час: 01:00
Вартість: Донат 1000 грн на ClimbArmy
Місто: Україна
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав:
Кількість переглядів: 1607


Видавнича платформа «Антивидавництво» оголошує другий конкурс поетичних рукописів! Минулого року переможницею стала Дар’я Зоріна із книгою "Органіка". Цього року, зважаючи на те, що донати на ЗСУ впали, ми трохи змінили умови. 

«Fucking Genius Poetry ’24» — ми шукаємо найсміливіші, найавангардніші, найпротестніші, найасоціальніші, найвільніші й водночас пронизливо ліричні тексти. 

Конкурс присвячено пам’яті Чарльза Буковскі, тож, самі розумієте, критерій відбору — щоб старий Бук, почитавши вашу писанину, не викинув вас із ґанку. 

Прийом рукописів триває з 9 березня до 8 серпня 2024. 

До участі приймаються лише рукописи, автори яких задонатять від 1000 грн на ClimbArmy (ініціатива наших друзів-альпіністів, які дуже якісно допомагають ЗСУ, зокрема роботящими меткими пташками). Донатити тут: https://climbarmy.org/ 

Надсилайте рукопис обсягом 1000—1500 рядків та скрін донату на мейл editor@antipublishing.com.ua Рукопис + скрін донату = участь. Інші варіанти не приймаються. 

Автора-переможця буде оголошено 16 серпня, у день народження Буковскі. Його збірку буде видано у «Антивидавництві» до кінця року. 

Сторінка «Антивидавництва» у Facebook: facebook.com/antipublishing/


2 коментарів

avatar
це лише як один наскрізний твір, чи можна збіркою віршів?
avatar
спробуйте звернутись із цим питанням до організаторів конкурсу за адресою editor@antipublishing.com.ua

Залишити коментар

avatar