08 Вересня 2024, 02:23 | Реєстрація | Вхід
/ Читка п'єси "Б'ютіфул лайф" Марини Смілянець в Києві - 19 Червня 2024

Читка п'єси "Б'ютіфул лайф" Марини Смілянець в Києві

Категорія: «Події»
Дата: 19 Червня 2024 (Середа)
Час: 19:00
Вартість: 200 грн.
Місто: Київ
Місце: Простір Українського ПЕН
Адреса: вул. Лук’янівська, 14а (Контрактова площа)
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 114


19 червня о 19:00 у просторі PEN Ukraine відбудеться читка п’єси "Б’ютіфул лайф” — іронічної мелодрами, котру написала українська драматургиня Марина Смілянець. П’єса була поставлена у Театрі на Михайлівській (Київ) та Театрі на Чайній (Одеса).

Головні герої — Віра Макарівна та Валентин Михайлович. Вони кохали одне одного все життя, але прожили його не разом. Тепер він приїжджає до неї в будинок літніх людей, аби нарешті з'ясувати — хто винен в тому, що все колись не склалось. В цілому, ситуація складніша, ніж може здатися на перший погляд… Історія про любов, життя та смерть. 

Після читки відбудеться обговорення п’єси із авторкою, режисеркою та акторами. Модеруватиме драматургиня, комунікаційна менеджерка Українського ПЕН Ганна Устинова

Участь у заході — за благодійним внеском від 200 грн. В межах цієї події ми підтримуємо мінометний підрозділ, в якому з перших днів повномасштабного вторгнення служать режисерка Антоніна Романова та драматург Олександр Жуган. Посилання на банку: https://send.monobank.ua/jar/AEaJpkpWjd

Реєстрація на захід: https://forms.gle/dirTeeo8diFrMkb39
Акредитація для медіа: https://forms.gle/dirTeeo8diFrMkb39

Читка відбудеться 19 червня (середа) о 19:00 в просторі PEN Ukraine на вул. Лук’янівській, 14а (метро "Контрактова площа”). 

Організатор: Український ПЕН. Партнер: Театр на Михайлівський — Центр мистецтв "Новий український театр”


0 коментарів

Залишити коментар

avatar