04 Травня 2024, 12:25 | Реєстрація | Вхід
/ Вечір Марини Пономаренко "Слова найдовшої ночі" - 20 Грудня 2023

Вечір Марини Пономаренко "Слова найдовшої ночі"

Категорія: «Події»
Дата: 20 Грудня 2023 (Середа)
Час: 20:00
Вартість: Обов'язкова реєстрація
Місто: Київ
Місце: Простір Українського ПЕН
Адреса: вул. Лук’янівська, 14а (Контрактова площа)
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 132


20 грудня (середа) о 19:00 у просторі PEN Ukraine відбудеться музично-поетичний вечір Марини Пономаренко "Слова найдовшої ночі" за участі музиканта Олексія Шлапака.

Настав той сезон, коли треба збиратися разом і розповідати одне одному історії. Це дозволяє тримати страхи і тривоги навіддалі, не дає їм засісти в наших головах і дозволяє їх добре роздивитися.

У цю (майже) найдовшу ніч будемо говорити про віднайдення світла, про творення дива, про надію, про глибоководну любов, про підшкірну лють. Про дрібні насінинки щастя, що знаходяться в кишенях зимової куртки на початку зими і до Різдва починають проростати.

Марина Пономаренко — поетка, сценаристка. Авторка збірки віршів "Книжка любові і люті”. За віршами Марини створено перформенс "Триматися за порожнечу" (2023), а також вистави театральної студії ТоТеатр "ТутІЗар" (2022) і "Копай” (2023)

Олексій Шлапак — електронний музикант, працює на стику ембієнту та абстрактної електроніки, а також у жанрі танцювальної музики. Пише музику для поетичних і театральних проєктів.

Вхід вільний, за попередньою реєстрацією: https://forms.gle/d6KipKCDegbY2aNz8 
Адреса: Київ, Простір PEN Ukraine, вул. Лук’янівська, 14а (Контрактова площа).

Подія у Facebook: https://bit.ly/483fr16


0 коментарів

Залишити коментар

avatar