28 Квітня 2024, 01:37 | Реєстрація | Вхід
/ Зустріч з авторами книги «НЕСПІЛКА.Неказки» - 4 Листопада 2023

Зустріч з авторами книги «НЕСПІЛКА.Неказки»

Категорія: «Події»
Дата: 04 Листопада 2023 (Субота)
Час: 16:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Львів
Місце: Львівська обласна бібліотека для юнацтва ім. Романа Іваничука
Адреса: площа Ринок, 9
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: juls
Кількість переглядів: 234


Вперше у Львові відбудеться презентація книги «НЕСПІЛКА.Неказки» від творчого об'єднання Неспілка. Ви почуєте уривки прози, поезії, особисті історії сучасних авторок, написані в 2022-2023 роках. 

Дата презентації: 4 листопада (Субота), о 16:00 
Місце: Львівська обласна бібліотека для юнацтва ім. Романа Іваничука, площа Ринок, 9, Львів. 

Запрошуємо долучитися до події! Участь безкоштовна. Це - унікальна можливість поспілкуватися з сучасними авторками, дізнатися про ідеї та концепції, які лежать в основі збірки, отримати автографи та сфотографуватися. 

Збірка «НЕСПІЛКА.Неказки» вийшла друком у червні цього року. Це - соціально-літературний проєкт - унікальне явище в культурній площині. Адже, написана вона за завданнями військових, медиків, волонтерів. 

Авторки розкажуть як це відбувалося, поспілкуються і будуть відповідати на Ваші питання. Ідея і книга були презентовані на Книжковому Арсеналі і Київському книжковому форумі 2023. 

До слова сказати, вона також стане предметом аукціону під час концертного туру співачки Ірини Білик у місті Лева, який відбудеться 03.11.23 (за день до цієї події) у приміщенні Львівському цирку. Усі зібрані кошти підуть на підтримку Збройних Сил України. То ж у вас буде можливість стати власниками книги у безпосередній присутності авторок. 

На заході вас чекає зустріч із авторками книги: Юлія Сухорукова, Катерина Пилипчук, Ольга Науменко, Анна Синельнікова, Валерія Вільчинська, та Мар'яна Гінзула.


0 коментарів

Залишити коментар

avatar