02 Травня 2024, 08:29 | Реєстрація | Вхід
/ Фестиваль жанрової прози «Букон.Бета» в Чернівцях - 15 Жовтня 2023

Фестиваль жанрової прози «Букон.Бета» в Чернівцях

Категорія: «Фестивалі»
Дата: 15 Жовтня 2023 (Неділя)
Час: 11:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Чернівці
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Кобилянська, 38
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 419


Оголошуємо про нову книжково-літературну подію для всіх любителів жанрової прози – Букон.Бета!

Здибанка письменників та читачів відбудеться 13-15 жовтня у місті Чернівці. Основні локації фестивалю розташовані на одній з центральних вулиць міста, а головним партнером та книжковим оператором цього року буде Книгарня «Є» за адресою вул. Кобилянської, 38.

Дати фестивалю: 13-15 жовтня: з 11:00 до 21:00

Букон – це книжковий фестиваль у фокусі якого твори популярних жанрів: наукова фантастика, фентезі, детектив та горор. Ми не прагнемо створити подію національного рівня, але натомість обіцяємо затишну атмосферу, повагу до кожного жанру та місце, де можна просто поговорити про те, що ми найбільше любимо: книжки!

Чому у назві ви бачите додаток «Букон.Бета»? Бо ми вперше робимо такий формат.

Букон – фестиваль міського формату, який органічно вписується у міський простір та задіює важливі для міста локації: книгарні, бібліотеки, кав’ярні, і саме місто стане нашою основою темою у 2023 році. Очікуйте на розмови про міське фентезі, героїв із сучасних міст та атмосферу українського міста, яку автори намагаються передати у своїх книжках. Серед подій презентації книжок, дискусії, автограф-сесії, майстер-класи для молодих авторів та цікаві лекції.

Вхід на всі події вільний. 



0 коментарів

Залишити коментар

avatar