26 Квітня 2024, 01:09 | Реєстрація | Вхід
/ Конкурс фантастичних повістей | ЛІТавиця - 31 Серпня 2023

Конкурс фантастичних повістей | ЛІТавиця

Категорія: «Конкурси»
Дата: 31 Серпня 2023 (Четвер)
Час: 00:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Україна
Рейтинг: 3.8
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 3997


«Початок Шляху» конкурс фантастичних повістей у віковій категорії янг-едалт (література для підлітків та молоді) - історії про дорослішання і пошуки себе, незвичайні обставини і перше кохання, складні вибори і зміни, крізь які проходять підлітки та молоді люди.

На конкурс приймаються повісті, які раніше не публікувалися або були опубліковані частково (не більше 20% об’єму). Повість може бути допущена до конкурсу, якщо твір був частково опублікований, але автор на період конкурсу змінив його назву і найбільш упізнавані імена та назви.

Обсяг від 80 до 200 тисяч знаків із пробілами. Обов’язкова відповідність об’єму і наявність фантастичного припущення.

Вітаються тексти, які змушують читача замислитися (фінальне журі буде звертати увагу на цей критерій).

Конкурс буде проходити у два етапи: відбірковий (самосуд учасників) та фінальний (редколегія/журі). На першому етапі учасники мають подати СИНОПСИС повісті і ОЗНАЙОМЧИЙ УРИВОК.

Прийом творів розпочнеться о 00:00 годин 1 травня 2023 року.
Закінчення прийому – о 20:00 31 серпня 2023 року.

Увага! Ви можете подати заявку на участь (ознайомчий уривок+синопсис) навіть якщо ваша повість ще не дописана. Але на момент закінчення прийому повний текст повісті має бути надісланий на пошту редколегії.

За результатами конкурсу від 1 до 3 повістей буде видано в рамках серії «Generation Next української фантастики» (окремо чи під однією палітуркою, залежно від жанру і об’єму творів-переможців). Автори переможних творів отримають авторські примірники (5 шт) і, після розпродажу тиражу, грошову винагороду. У тому випадку, якщо видання буде комерційно успішним, автори також матимуть роялті.

В конкурсі може взяти участь будь-хто, незважаючи на місце проживання.

Від кожного автора приймається один твір, рахуючи співавторські.

Обов’язковою вимогою для учасників є згода на плідну співпрацю з редактором у разі, якщо ваш твір буде відібрано до друку!

Подробиці й умові конкурсу на сайті: https://litavytsia.com/contests/poiaatok-shliakhu/


0 коментарів

Залишити коментар

avatar