08 Травня 2024, 16:22 | Реєстрація | Вхід
/ "Створи свою планету" з видавництвом АССА - 27 Грудня 2022

"Створи свою планету" з видавництвом АССА

Категорія: «Події»
Дата: 27 Грудня 2022 (Вівторок)
Час: 12:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Онлайн
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 254


Чи мріяв ти коли-небудь про власний астероїд? Ні, не той, який відкривають через телескоп, а той, на якому живуть по-справжньому? Піклуються про найгарнішу в світі троянду і готують сніданок над гирлом вулкану, як Маленький принц. А може, саджають моркву та сперечаються із вередливим тюльпаном, як Маленька принцеса. Астероїд, на якому ростуть баобаби, які корінням можуть розірвати планету чи живе мовчазний кріт. 

Створи свій власний унікальний світ, планету чи маленький астероїд разом із художницею Дарією, яка заснувала в інстаграмі @dada_art_school, та героями повістей "Маленький принц" та "Маленька принцеса", які живуть у книгах, надрукованих харківським видавництвом АССА.  

Тобі лише треба прислУхатися до своїх мрій та сподівань та підготувати дещо магічне:

  • олівці;
  • фломастери;
  • фарби;
  • акуш паперу;
  • гарний настрій.
Підключайся до прямої трансляції 27 грудня о 12:00 на інстаграм-сторінці @dada_art_school 

Клич батьків, щоб вони розбудили в собі внутрішню дитину і теж трохи помріяли, як зробив це Антуан де Сент Екзюпері: "Я й сам міг би стати таким, як дорослі, що нічим не цікавляться, окрім своїх цифр. І через це я купив собі фарби та олівці". 

Анонс за посиланням https://youtu.be/UPa_rFqSX7Y

Після магії народження нового астероїду, видавництво АССА проведе голосування на своїй сторінці інстаграм за кращий малюнок. А 7 січня підведе підсумки і відправить святковою поштою книжки "Маленький принц" та "Маленька принцеса" наймріливішому та найкреативнішому митцю.


0 коментарів

Залишити коментар

avatar